ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Ίδια σωτηρία, άλλοι οι σωτήρες

imageΔεν κοιμήθηκα όλη νύχτα... από τη χαρά μου! Οι Έλληνες πολιτικοί αρχηγοί διαπραγματεύονται με την ΤΡΟΙΚΑ για το καλό μας!!! Μας σώζουν όλοι μαζί, και ο καθένας ξεχωριστά και μόνος του!
Με δηλώσεις τους οι πολιτικοί αρχηγοί έπαιρναν ο καθένας πάνω του “τη νίκη της χώρας” στις διαπραγματεύσεις! Έσωσαν λέει...
το 13ο και 14ο μισθό στον ιδιωτικό τομέα! Ξέχασαν να μας πουν όμως ότι με τη μείωση του κατώτατου και την κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων, χάνονται ο 9ος, 10ος, 11ος και 12ος μισθός!!! Ξέχασαν να μας πουν ότι θα μειωθούν οι επικουρικές συντάξεις!
Ξέχασαν να μας πουν ότι με τα πρόσθετα μέτρα 1,5% του ΑΕΠ  που δέχτηκαν να λάβουν, δηλαδή 3,3 δις επιπλέον από όσα έχουν ήδη συμφωνηθεί, θα πληρώνουμε τα φάρμακά μας, και όλη η σύνταξη των γονιών μας και των παππούδων μας θα πηγαίνει στην πληρωμή φαρμάκων!
Ξέχασαν να μας πουν ότι θα μειωθεί κι άλλο το εισόδημά μας, αφού θα μας κόψουν  κόψουν κάθε φοροαπαλλαγή, ακόμα και για ιατρικές δαπάνες! Περνούν στα ψιλά ότι μέσα σε 2 μήνες θα απολυθούν άλλες 15.000 άτομα από το δημόσιο, και ότι δε θα είναι οι κολλητοί τους που βάλλανε στα γραφεία τους και στη βουλή!
Ξέχασαν αν μας πουν πολλά. Μόνο που τα ξέχασαν σκόπιμα. Και πανηγυρίζουν επειδή διαπραγματεύονται για πρώτη φορά.. Και μας λένε ότι, μετά τον Παπανδρέου και τον Βενιζέλο, που μας σώζουν τώρα 2 χρόνια, σήμερα θα μας σώσει και ο Σαμαράς με τον Καρατζαφέρη.
Μόνο που η σωτηρία είναι ακριβώς η ίδια. Απλά άλλαξαν οι σωτήρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου