ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Στερούνται βασικών οικονομικών γνώσεων, ή ενεργούν βάσει σχεδίου;

Πριν από ένα χρόνο, στις 15 Φεβρουαρίου 2011, στο ιστολόγιο “αντίπαλοι” είχα γράψει ένα άρθρο με τίτλο: Τι σημαίνει η μείωση του ΑΕΠ για τους Έλληνες. Βλέπετε το κείμενο παρακάτω:
antipaloi aep
Μόλις χτες, 4 Φεβρουαρίου 2012, η Ναυτεμπορική είχε θέμα με τίτλο: Αναθεωρείται λόγω της ύφεσης ο προϋπολογισμός του 2012. Δείτε το κείμενο:

naftemporiki
Ακριβώς φίλοι μου!! Η Ναυτεμπορική έγραψε χτες ότι εγώ είχα γράψει πριν ένα ολόκληρο χρόνο!! Δεν είναι όμως αυτό το σπουδαίο. Το σπουδαίο είναι ότι αυτά που εγώ έγραψα πριν ένα χρόνο, βασίζονται σε βασικές αρχές της μακροοικονομίας, που μαθαίνει ένας πρωτοετής φοιτητής πανεπιστημίου οποιασδήποτε σχολής, όχι απαραίτητα οικονομικής!!  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΣΣΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! Και φυσικά, ούτε οι δημοσιογράφοι του οικονομικού ρεπορτάζ!
Επομένως όλα γίνονται βάσει σχεδίου. Ενός σχεδίου εξόντωσης του ελληνικού λάου και της χωράς μας. Και αυτό το σχέδιο ετοιμάζεται να μπει αυτές τις μέρες στην τελική του ευθεία.
Απομένει να δούμε αν οι έλληνες βουλευτές εξακολουθήσουν να εκτελούν πιστά αυτό το σχέδιο ψηφίζοντας ανταλλαγή ομολόγων ελληνικού δικαίου με άλλα αγγλικού, περεταίρω μειώσεις μισθών και συντάξεων , κι άλλες απολύσεις στο δημόσιο, αύξηση φόρολογίας ή αν αποφασίσουν έστω και την ύστατη αυτή ώρα να αντισταθούν στις ορέξεις των διεθνών κερδοσκόπων και αυτών που ονειρεύονται να κάνουν την Ελλάδα Γαλλογερμανική αποικία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου