ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Με τις 'ευλογίες' Μαξίμου οι υποψηφιότητες Αρναουτάκη-Κουράκη

image

Ήταν αναμενόμενο. Και ο κ.Αρναουτάκης και ο κ.Κουράκης που ουσιαστικά ανήγγειλαν την υποψηφιότητά τους σήμερα (σ.σ. χθες) για Περιφέρεια και δήμο αντίστοιχα έχουν πάρει το πράσινο φως από το Μέγαρο Μαξίμου. Την υποψηφιότητά του για την αιρετή Περιφέρεια Κρήτης ανακοίνωσε σήμερα, επίσημα, όπως άλλωστε εδώ και μέρες έχει δημοσιεύσει το "Creta Live", ο υφυπουργός Οικονομίας, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στη Στοά Μακάσι, στο Ηράκλειο. "Έχω ήδη ενημερώσει τα αρμόδια όργανα. Με ενδιαφέρει να υπηρετήσω τη χώρα σε αυτή τη νέα εποχή", τόνισε ο κ. Αρναουτάκης δείχνοντας ότι έχει λάβει τις...ευλογίες Παπανδρέου για τον σκοπό αυτό.
Στην ίδια εκδήλωση ο δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για τη θέση του αιρετού περιφερειάρχη Κρήτης, σημειώνοντας οτι τον ενδιαφέρει ο νέος δήμος που πρόκειται να δημιουργηθεί, στο πλαίσιο του σχεδίου "Καλλικράτης". Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δήμαρχοι των υπό ένταξη περιοχών στο νέο δήμο Ηρακλείου, κκ Σισαμάκης, Μπολάκης, Βιτώρος και Ματθαιάκης έχουν ήδη ταχθεί και συμφωνήσει υπέρ της υποψηφιότητας του Γιάννη Κουράκη, ως επικεφαλής για το νέο σχήμα.
Από την πλευρά του, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου, δήλωσε: "Είναι μεγάλη τιμή για μένα, η πρόταση που κατέθεσαν φίλοι, προκειμένου να είμαι υποψήφιος για την αιρετή περιφέρεια". Σημειώνεται οτι, χθες, ο βουλευτής εξεδήλωσε το ενδιαφέρον του στη μάχη για την αιρετή περιφέρεια Κρήτης ενώ παρών έχουν δηλώσει και οι κ.Γιάννης
Σκουλάς, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Δημήτρης Σαρρής και Βαγγελιώ Σχοιναράκη.

πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου