ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Τα νέα της Εθνικής πριν τον αγώνα με τη Νιγηρία

Λίγο πριν την κρίσιμη μάχη με τη Νιγηρία, ο Ρεχάγκελ τόνισε ότι η Εθνική θα παρουσιαστεί πανέτοιμη για τη νίκη: "Αν είχαμε τον Μέσι, θα ήμασταν διαφορετικοί".

Ο Γερμανός εκλέκτορας επεσήμανε: "Μετά την ήττα από τη Νότιο Κορέα ανασυγκροτηθήκαμε και αύριο θα κάνουμε πράξη αυτό που έπρεπε να κάνουμε από το πρώτο ματς. Στο πρώτο παιχνίδι έγιναν ατομικά λάθη, αλλά αύριο θα δείξουμε ότι έχουμε ακόμα ελπίδες. Θα δώσουμε τη μάχη. Όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι, μόνο ο Κατσουράνης έχει μικρές ενοχλήσεις, αλλά δεν είναι τίποτα σημαντικό. Θα κατέβουμε με μία ομάδα η οποία θα είναι πανέτοιμη και θα κάνει ότι είναι δυνατόν. Κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος ούτε είναι ίδιος με τον άλλον. Ούτε να κάνεις προγνωστικά είναι εύκολο. Είδατε χθες τι έγινε με τη Βραζιλία".

Αναφορικά με τον αντίπαλο προπονητή, ο Ρεχάγκελ τόνισε: "O Λάγκερμπακ είναι ένας προπονητής με εμπειρία, αλλά εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα. Θα τα πάμε καλά νομίζω, αλλά ένα δευτερόλεπτο απροσεξίας είναι αρκετό για να δεχτείς ένα γκολ. Θα προσπαθήσουμε από την αρχή να προστατεύσουμε την εστία μας γιατί οι αντίπαλοί μας είναι ψηλοί και δυνατοί και πρέπει να είμαστε έτοιμοι".

Για τον καιρό ο Γερμανός ήταν κάθετος: "Οι παίκτες παίζουν καλύτερα με λίγο κρύο παρά με ζέστη. Δε αποτελεί δικαιολογία ο καιρός. Θα παίξουμε όπως θα παίξουν και όλοι οι άλλοι".

Κληθείς να μιλήσει για το σύστημά του είπε: "Εμείς προσέχουμε και το κέντρο και την άμυνα και την επίθεση. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε γκολ και να αξιοποιήσουμε όλα τα όπλα μας και κάθε ευκαιρία. Εμείς παίζουμε με τον τρόπο μας και έτσι φτάσαμε εδώ. Όταν ανέλαβα την ομάδα, παίζαμε διαφορετικά, Νομίζω ότι από τότε έχουμε προοδεύσει, αλλά αν είχαμε τον Μέσι ή τον Κακά θα παίζαμε διαφορετικά. Δεν θέλω να μιλήσω για αδυναμίες της Νιγηρίας. Είναι προφανές για ποιον λόγο".

Ο Φάνης Γκέκας είπε: "Είναι ένα δύσκολο ματς. Αρχίσαμε και οι δύο με κακό αποτέλεσμα. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει το παιχνίδι αυτό. Θέλουμε να παίξουμε καλά, να ευχαριστηθούμε και να διορθώσουμε τα λάθη για να φτάσουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν είναι ότι καλύτερο το θέαμα στο Μουντιάλ. Οι ομάδες ψάχνουν τον εαυτό τους, στη συνέχεια περιμένω βελτίωση.

Η Νιγηρία είναι καλή ομάδα αλλά πρέπει να προσέξουμε τη δική μας. Να μην δεχτούμε γκολ και να βάλουμε ένα για πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Δεν αυξάνει την πίεση το γεγονός ότι δεν έχουμε σκοράρει σε Μουντιάλ, αντίθετα μας ανοίγει η όρεξη για να παίξουμε καλύτερα.
Σίγουρα επηρεάζουν οι βουβουζέλες γιατί οι παίκτες δεν μπορούν να συνεννοηθούν. Αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία. Καλό θα είναι πάντως να σταματήσουν.

Τέλος ο Σωτήρης Νίνης τόνισε: "Αύριο έχουμε πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το έχουμε καταλάβει όλοι αυτό. Είμαστε αποφασισμένοι να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο. Είναι η τελευταία ευκαιρία, δεν υπάρχει άλλο περιθώριο να γίνει κάτι καλό. Σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις αποτέλεσμα, αλλιώς θα φύγεις με σκυμμένο κεφάλι. Αν παίξουμε καλά, θα έρθει το γκολ. Δεν ξέρω αν αν θα παίξω, το ξέρει ο προπονητής. Εγώ είμαι διαθέσιμος όποτε μου ζητηθεί.

Δεν παίζουμε για πρώτη φορά με κρύο, δεν θα είναι πρόβλημα ο καιρός. Συμφωνώ με τον Γκέκα για τις βουβουζέλες. Είναι πολύ δυνατός ο θόρυβος και δεν μπορείς να συνεννοηθείς".

 

πηγή: contra.gr     video: in.gr  /  mega channel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου