ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Κακοποίηση βρέφους ενός έτους από τον πατέρα του

Δεν έχουν περάσει ούτε 2 μέρες από την προηγούμενη ανάρτηση που αφορούσε κακοποίηση ανηλίκων, και άλλη μια παρόμοια περίπτωση είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας. Και αυτή αφορά αλλοδαπό που κατοικεί στη χώρα μας, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι στους Έλληνες δεν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι…Συνελήφθη λοιπόν 27χρονος Βούλγαρος, καθώς όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, προξένησε σωματικές βλάβες στο μόλις ενός έτους παιδί του και κατόπιν το εγκατέλειψε σε πεζοδρόμιο στην περιοχή της Σούδας, με συνέπεια το βρέφος να εκτεθεί σε άμεσο κίνδυνο.

Ο 27χρονος αλλοδαπός έχει κατ' επανάληψη απασχολήσει τις Αρχές, δημιουργώντας φασαρίες, ύστερα από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ.Ήδη, για το θέμα έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας, ενώ δραστηριοποιούνται και οι αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Σούδας.

Δυστυχώς όμως το κακό έγινε για το μικρό…Και αυτές οι κοινωνικές υπηρεσίες, πάντα κατόπιν εορτής ενεργούν. Θα μου πεις, πως να το ξέρουν κι αυτές…Ίσως αν οι αστυνομικές αρχές, τις οποίες όπως αναφέρει το ρεπορτάζ είχε απασχολήσει ο “μπαμπάς” του κατ’ επανάληψη, είχαν ασχοληθεί  περισσότερο με την περίπτωσή του, θα είχαν διαπιστώσει ότι αυτό ο πιθανότατα αλκοολικός έχει κι ένα βρέφος που δεν μπορεί να φροντίσει….Και τότε αυτές θα είχαν με τη σειρά τους ενημερώσει την πρόνοια… Αλλά εδώ κοιτάμε πάντα στις περισσότερες περιπτώσεις πως να κλείνουμε τα θέματα γρήγορα (με μια π.χ. απλή διανυκτέρευση στο τμήμα μέχρι να ξεμεθύσει), κι όχι να μπλέκουμε περισσότερο.

Το παιδάκι ευτυχώς (αν μπορεί να το πει κανείς αυτό) είναι πολύ μικρό σε ηλικία, και πιθανότατα όταν μεγαλώσει να μη θυμάται το γεγονός αυτό…Είμαι σίγουρος όμως ότι στην ψυχούλα του θα έχει πάντα ένα βάρος, και στο βλέμμα του μια αόριστη θλίψη, που ούτε το ίδιο δε θα μπορεί να εξηγήσει από που προέρχεται…. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου