ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Σχόλιο αναγνώστη για τις δημοτικές εκλογές στο Ηράκλειο…

Ελπίζω να απαλλαγούμε από τη χούντα του Κουράκη στις εκλογές.
Αυτό βέβαια μου μοιάζει πάρα πολύ δύσκολο διότι με αυτά που έβλεπα στις ειδήσεις χθες προβλέπω να πάρει πάλι κανά 70%. Τι στο καλό διαπλοκή έχει στήσει και έχει πάρει με το μέρος του και νεοδημοκράτες (είναι νούμερα βέβαια και αυτοί π.χ. Μπότη Μαθιουδάκη ...).

Επίσης το "αντίπαλο δέος" που λέγεται Νέα Δημοκρατία δείχνει να έχει συμβιβαστεί με την ήττα της. Δεν δείχνει να πολυενδιαφέρεται για το Δήμο Ηρακλείου και ακόμη δεν έχει καταλήξει στον υποψήφιο. Θα είναι λέει μάλλον κάποιος Βιδάκης που όπως αντιλαμβάνομαι
τον κατεβάζουν έτσι απλά για να κατεβάσουν κάποιον. 

Επίσης άλλο "περίεργο" που είδα χθες που ήταν από τις λίγες φορές που είδα ειδήσεις στην τηλεόραση. Το MEGA είχε θέμα στο δελτίο ειδήσεών του την παρουσίαση της υποψηφιότητας Κουράκη. Γενικά τα αθηναϊκά κανάλια μας έχουν χεσμένους (συγγνώμη για την έκφραση) εδώ κάτω. Μόνο με κάτι Ζωνιανά ασχολούνται για θεαματικότητα. Πώς γίνεται λοιπόν να παρουσιάσουν την υποψηφιότητα Κουράκη; Αν αυτό δε λέγεται διαπλοκή τότε τι είναι;


Φιλικούς χαιρετισμούς, Γιάννης, αναγνώστης.


Υ.Γ. Βρίσκουμε τους εαυτούς μας να μιλάμε για το ποιον κατεβάζει το κάθε κόμμα στις δημοτικές εκλογές και ενώ θα έπρεπε να απαγορεύεται τα κόμματα να έχουν σχέση με αυτές.

5 σχόλια:

  1. Δεν ψηφίζω ΝΔ αλλά ο Βιδάκης είναι πολύ αξιόλογος άνθρωπος. Διαθέτει παιδεία και ξέρει να μιλήσει - καμία σχέση με το παιδοβούβαλο.
    Δεν εκφράζω άποψη για τους δημότες αυτής της "πανέμορφης" πόλης, είναι πέρα βρέχει.
    Ο εν λόγω αποτελεί νονό του συστήματος ενώ η περιουσία του μεγαλώνει, η νοοτροπία που "περνάει" στον κόσμο είναι θλιβερή.
    Στα χαρτιά όμως υπάρχουν τα πάντα και θέλω να ελπίζω οτι μια μέρα όλο και κάποιος "συνεργάτης" του θα μιλήσει ανοιχτά για όλα αυτά - τότε άραγε τι θα γίνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ αυτό που βλέπω στο όλο σκηνικό των προσεχών εκλογών στο Ηράκλειο είναι ότι ο Κουράκης με κάποιο τρόπο έχει καταφέρει και τους έχει πάρει όλους με το μέρος του. Προσωπικά μου φαίνεται κάπως ύποπτο... Επίσης είναι επικίνδυνο και για τη δημοκρατία καθώς ο εν λόγω υποψήφιος τρέχει στην κούρσα μόνος του. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι όσο αξιόλογοι και να είναι δεν μοιάζουν ικανοί να τον "χτυπήσουν".
    Και τέλος είναι αλήθεια ότι η ΝΔ δεν θα κατεβάσει υποψήφιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΖΩ,ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.....ΚΟΥΡΑΚΗΣ........ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΖΩ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ,ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ" ΦΤΑΝΕΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα Ζωνιανά ξανά στο προσκήνιο

    Την τιμητική τους και πάλι θα έχουν τα Ζωνιανά της Κρήτης όπως φαίνεται από την κινητικότητα που παρουσιάζεται γύρω από τη σύνθεση, την οργάνωση και την στήριξη του ψηφοδελτίου του αυριανού Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη εάν τελικά εκλεγεί!

    Όπως είναι γνωστό σε όλους, ο καταγόμενος από τα Ζωνιανά Μυλοποτάμου Μαυρογιάννης Γεώργιος διευθυντής της Αναπτυξιακής Ηρακλείου (που όλοι την ξέρουν όχι ως δημόσια υπηρεσία αλλά ως μαγαζί του Σ. Αρναουτάκη στις Αρχάνες) είναι ο εμπνευστής, ο οργανωτής και ο εξ΄ απορρήτων του Αρναουτάκη.

    Η επιλογή των προσώπων στο ψηφοδέλτιο του αυριανού περιφερειάρχη, η προώθηση της εκλογιμότητας προτιμητέων και ημετέρων υποψηφίων, αποτελεί την κύρια ενασχόληση του «Ζωνιανού».

    Είναι φανερό ότι για να ελέγξουν την περιφέρεια και τις αποφάσεις της, για τα δικά τους συμφέροντα, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να εκλεγούν ως περιφερειακοί σύμβουλοι μόνο πειθήνια όργανά τους.

    Όπως γνωρίζει και ο πλέον αδαής, η αιρετή περιφέρεια θα διαχειριστεί μεγάλα εργοβόρα και δαπανηρά πακέτα από Εθνικά προγράμματα και με χρήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Τέτοια είναι: Λιμάνια, Αεροδρόμια, Φράγματα, Δρόμοι, Σκουπίδια, Ανακύκλωση, Βιολογικοί Καθαρισμοί και πολλά άλλα.

    Στα Ζωνιανά τα τελευταία χρόνια έχουν πέσει οι εισπράξεις.

    Σήμερα μέσω της Αναπτυξιακής Εταιρείας των Αρχανών και της Περιφέρειας Κρήτης ψάχνουν να βρουν δουλειές με «φούντες»……

    Εδώ μυρίζει…Χρήμα….. πολύ Χρήμα……

    Γι΄ αυτό τελευταία και ο Αρναουτάκης φαίνεται να τα έχει βρει με τον Θανάση Καρούντζο σημερινό Περιφερειάρχη Κρήτης που δεν θα του παραδώσει την σκυτάλη, αλλά από την 1η του Γενάρη του 2011 θα την κρατάει ο ένας από τη μία άκρη ως αιρετός περιφερειάρχης και ο άλλος από την άλλη άκρη ως διοριστός.

    Ας μάθει ο φτωχός λαός με το μισθό της πείνας, πως οργανώνονται τα φαγοπότια και πλουτίζουν οι επιτήδειοι!!!

    Έτσι θα κυλήσει η επόμενη τετραετία… – Ζήτω παντέρμη Κρήτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή