ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Βραβείο στον Παπανδρέου από..Γερμανό Τραπεζίτη!! Τυχαίο;;;

image Η Γερμανία χθες προέβη σε μία πράξη η εμένα τουλάχιστον μόνο οργή μου προκαλεί, καθώς πλέον μας ειρωνεύονται μέσα στα μούτρα μας!!! Βραβεύσανε τον πρωθυπουργό μας κο Γιώργο Παπανδρέου στο Βερολίνο, με το βραβείο «Κβαντρίγκα 2010» , και μάλιστα στην κατηγορία «Δύναμη για Αλήθεια» !!! Ως πρώτο σχόλιο θα πω ότι μάλλον δεν έχουν παρακολουθήσει τον τελευταίο χρόνο την πορεία του Πρωθυπουργού!!
Επειδή εμείς εδώ τον ζούμε από κοντά, να τους θυμίζουμε μερικές από τις αλήθειες που έχει πει ο πρωθυπουργός μας!!! Να θυμίζουμε τα ΤΡΙΑ ΔΕΝ της προεκλογικής του εκστρατείας: ΔΕΝ ΘΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΠΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ… Να θυμίζουμε επίσης το αξέχαστο, και πλέον κλασικό ανέκδοτο της χρονιάς, “ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ” … Το ότι δε γνώριζε ότι το έλλειμμα είναι τόσο υψηλό, ενώ τον είχε ενημερώσει λίγες μέρες πριν ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος… Τέτοιες αλήθειες μας είπε ο κος Παπανδρέου, και με αυτές έγινε πρωθυπουργός!! Γιατί διαφορετικά δεν υπήρχε περίπτωση να κερδίσει τις εκλογές.. Είπε στον κόσμο αυτό που ήθελε να ακούσει.. Από άγνοια, από απειρία, από πρόθεση, ποιος ξέρει… Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ  !!!  Για άλλα τον ψηφίσαμε, κι άλλα έκανε!! Αν έπρεπε λοιπόν να πάρει κάποιο βραβείο, εγώ θα του έδινα το βραβείο “ΠΙΝΟΚΙΟ” , για ευνόητους λόγους…
Το άλλο βέβαια σημείο στο οποίο θα σταθώ, είναι το ότι....
το βραβείο «Κβαντρίγκα 2010» του το παρέδωσε ο διοικητής της μεγάλης γερμανικής τράπεζας Deutsche Bank, Γιόζεφ Άκερμαν, πλέκοντάς του μάλιστα και το εγκώμιο!!! Τυχαίο; Δε νομίζω, και εξηγώ αμέσως το γιατί:
Γνωρίζουμε όλοι βέβαια ότι το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που δανειζόμαστε αυτή τη στιγμή από την Τρόικα, προέρχεται από τη Γερμανία, όπως επίσης και ένα μεγάλο μέρος του χρέους μας είναι προς τράπεζες της Γερμανίας. Η Γερμανία λοιπόν, δανείζεται με επιτόκιο 2,5 % – 3,0 % , και στη συνέχεια ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 5 % !!! Δηλαδή , από τη μία βγάζει στην πλάτη μας κέρδος 2% ετησίως για τα χρήματα που μας δανείζει, και από την άλλη εξασφαλίζει για τις Γερμανικές τράπεζες την αποπληρωμή των παλαιότερων δανείων που έχει πάρει η Ελλάδα!!!
Κι εγώ αν ήμουν στη θέση των Γερμανών λοιπόν, θα του έδινα και άλλα βραβεία: της “εξασφάλισης Κερδοφορίας των Γερμανικών Τραπεζών” , και  της “συμβολής στην ανάδειξη της Γερμανίας σε πρώτη Ευρωπαϊκή υπερδύναμη”… 

1 σχόλιο:

  1. ε πως θέλει δύναμη να εξολοθρεύσεις τον λαό (σου) και για την ειλικρίνεια δεν αμφιβάλαμε καθόλου

    http://www.youtube.com/watch?v=7EmPX784cGg

    Χάι Χίτλερ λοιπόν και συγχαρητήρια για το βραβείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή