ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Συμβολικός αποκλεισμός του ΒΟΑΚ στο ύψος του Πετρέ στο Ρέθυμνο

πετρε Μια ομάδα ενεργών πολιτών στο Ρέθυμνο αποφάσισαν να μη μένουν άλλο αμέτοχοι παρακολουθώντας απλά τις υποσχέσεις πολιτικών για την ολοκλήρωση και τον εκσυγχρονισμό του ΒΟΑΚ, αλλά ταυτόχρονα και την αιματοχυσία που λαμβάνει χώρα καθημερινά σε αυτόν. Έτσι, οργάνωσε μια κίνηση μέσω του facebook, και σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι, θα κλείσουν για 3 ώρες την εθνική οδό στο ύψος της στροφής Πετρέ, θυμίζοντας σε όλους τους αρμόδιους ότι ο Βόρειος Οδικός Άξονας είναι δρόμος καρμανιόλα και πως πρέπει άμεσα να ληφθούν μέτρα για την αναβάθμισή του.

Όπως αναφέρεται στη σελίδα αυτή, “η προσπάθεια αυτή είναι βασισμένη στην αυθόρμητη πρωτοβουλία πολιτών που απλά βαρέθηκαν να κάθονται σπίτι τους και να παρακολουθούν τα πάντα από τον καναπέ τους.Την Κυριακή στις 5/12/10 όλοι όσοι βρεθούν στο σημείο θα είναι σε θέση από την ίδια μέρα κιόλας να πουν ότι «Εγώ προσπάθησα , εγώ αντέδρασα και δεν έμεινα απλός θεατής στην αιματοχυσία του Β.Ο.Α.Κ».

“Δεν περιμένουμε να φτιαχτεί το οδικό δίκτυο της Κρήτης σε μια μέρα άλλα ούτε και σε ένα χρόνο, περιμέναμε να ήταν ήδη έτοιμο έπειτα από τόσα χρόνια εξαγγελιών και κονδυλίων.
Το λιγότερο λοιπόν που περιμένουμε τώρα και με την αυριανή (σ.σ. σημερινή) μας κινητοποίηση είναι να γίνει η στροφή του Πετρέ το πρώτο από τα τόσα σημεία καρμανιόλες του Β.Ο.Α.Κ όπου θα φτιαχτεί και να γίνει η αφετηρία για να επακολουθήσουν και τα υπόλοιπα.
Δεν νομίζω ότι κανείς είναι διατεθειμένος να θυσιάσει καμία άλλη ανθρώπινη ζωή στην άσφαλτο του Β.Ο.Α.Κ .”

1 σχόλιο: