ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Να τη και την ανακοίνωση του Δήμου για το Τζάμπο!!! Όμως πιστεύουμε καλύτερα τα μάτια μας, παρά τις ανακοινώσεις…

Τι σας έλεγα χθες για την απάντηση που ετοίμαζε ο δήμαρχος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για το δημοσίευμα της εφημερίδας “ΠΑΤΡΙΣ” για το πάρκινγκ στο Τζάμπο;; Σήμερα δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα.

Ο κος Καμπανός ανέλαβε να απαντήσει για λογαριασμό του δήμου Ηρακλείου. Στη επιστολή του αναφέρει ότι ακριβώς σας γνωστοποίησα χθες:

«Η Δημοτική Αρχή και ο Γ.Κουράκης δήλωσε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα ότι θα εφαρμόσει το Σχέδιο Πόλης και θα αποδοθούν όλοι οι κοινόχρηστοι στους δημότες. Κίνησε τις διαδικασίες και κέρδισε όλες τις δικαστικές μάχες διανοίγοντας όλους τους δρόμους που ήταν αδιέξοδα παρά το γεγονός ότι οι διανοίξεις αυτές, έκοψαν σε διάφορα σημεία το πολυκατάστημα και κατεδάφιζαν αποθηκευτικούς χώρους 4.700 μ2.
Στους συγκεκριμένους χώρους μετά από την εκπόνηση σχετικής μελέτης που εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο, προβλεπόταν η κατασκευή γηπέδου μπάσκετ παιδικής χαράς και πάρκινγκ. Ένα έργο που αποτελούσε και θα αποτελέσει εξαιρετικά θετική εξέλιξη για την περιοχή και τους δημότες, το οποίο υποχρεώθηκε να χρηματοδοτήσει το ίδιο το πολυκατάστημα ως αντιστάθμισμα της μέχρι τότε χρήσης αποθηκών. Σήμερα στο χώρο αυτό δημιουργούνται: Μπάσκετ, σκέιτ μπορντ γυμναστήριο, ποδηλατοδρόμιο για μικρά παιδιά, ενώ φυτεύονται περισσότερα από 100 μεγάλα δέντρα. Έτσι αναμορφώνεται μια υποβαθμισμένη περιοχή που αποκτήθηκε από το Δήμο μετά από συνεχείς και σκληρές δικαστικές μάχες, που κερδίσαμε μόνοι όταν όλοι για χρόνια σιωπούσαν. Και αποδίδουμε σήμερα τον υπόλοιπο χώρο στους δημότες της περιοχής για στάθμευση, όπως έχουμε κάνει και θα κάνουμε και σε άλλες περιοχές που αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα όπως π.χ. η Φορτέτσα, η πλατεία Καμινίων, και δυτικά του Τάλως. Η Δημοτική Αρχή έχει αποδείξει στην πράξη την ευαισθησία της για τους δημότες και τα προβλήματα τους, και αυτό δεν μπορεί να τεθεί «εν αμφιβόλω» από κανένα. Κάντε λοιπόν υπομονή να ολοκληρωθεί το έργο και τότε θα έχετε όλο το χρόνο να το κρίνετε με όση αυστηρότητα θέλετε
».

Τελικά, επειδή πολύς κόσμος κάνει τα στραβά μάτια γι’ αυτά που γίνονται, με το (λάθος για μένα) σκεπτικό ότι γίνονται και έργα στο Ηράκλειο, νομίζουν ότι ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΦΛΟΙ!!! Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΟΙ!!! ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΚΑΤΟ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ!!!

Και ξέρω επίσης ότι η μελέτη που ψηφίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο, είναι ακριβώς αυτή που υλοποιήθηκε!!! Και σε αυτήν , δεν προβλέπονταν κανένα ποδηλατοδρόμιο για τα παιδιά!!! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟ “ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ”, ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ!! Η ΕΙΚΟΝΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΑΣ!!

Υπάρχουν όμως και άλλα αποδεικτικά στοιχεία εις βάρος σας, που δείχνουν ότι ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ:

Το πρώτο είναι ότι  σε όλες τις δηλώσεις σας και στα σχετικά δελτία τύπου υπήρχε ρητή αναφορά στη “δημιουργία περίπου 70 θέσεων στάθμευσης”… Για μετρήστε τις θέσεις στάθμευσης όπως είναι τώρα ο χώρος να δείτε πόσες είναι… Λίγο περισσότερες από 70. Αν καταργήσουν τον ένα διάδρομο, και τον κάνουν ποδηλατοδρόμιο, οι θέσεις δε θα είναι 70 αλλά 40!!!

img_4169 Το δεύτερο είναι η αδιάψευστη φωτογραφία, που φιλοξενείται στην ίδια την ιστοσελίδα του δήμου Ηρακλείου, και δείχνει το Δήμαρχο Γιάννη Κουράκη, τον αντιδήμαρχο κο Καμπανό και υπηρεσιακούς παράγοντες, να κοιτάζουν το σχέδιο διαμόρφωσης του χώρου. Αν κάνετε ζουμ στη φωτογραφία, θα δείτε ότι φαίνεται καθαρά η διαμόρφωση του χώρου, με τις θέσεις στάθμευσης να καταλαμβάνουν τα 2/3 του χώρου!!!!

TZAMPO_2

TZAMPO_3

Προτιμούμε λοιπόν να πιστέψουμε τα μάτια μας, παρά εσάς!!! Όσο για το πότε θα κρίνουμε το έργο σας, δε θα μας το επιβάλετε εσείς, αλλά η δική μας κρίση και λογική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου