ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο σήμερα στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου

image Δύο χρόνια έχουν περάσει από τον άδικο θάνατο του μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια, και σήμερα έχουν προγραμματιστεί συλλαλητήρια κυρίως στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Η ΑΔΕΔΥ έχει προγραμματίσει παναττική στάση εργασίας από τις 12 έως τις 3 μετά το μεσημέρι και συλλαλητήριο στα Προπύλαια. Συλλαλητήρια επίσης στα Προπύλαια και σε διαφορετικές ώρες έχουν προγραμματίσει ΟΛΜΕ, φοιτητές, μαθητές και αντιεξουσιαστές. Το κέντρο της Αθήνας θα είναι απροσπέλαστο, καθώς από τις 10:00 π.μ. της Δευτέρας 6 Δεκεμβρίου έως τις 07:00 το πρωί της Τρίτης 7 Δεκεμβρίου θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων, αλλά και στάσης και στάθμευσης οχημάτων στις οδούς και λεωφόρους  Αλεξάνδρας, Σταδίου, Πατησίων,Ακαδημίας, Πανεπιστημίου, Αμαλίας, Πειραιώς, Βασ. Σοφίας, Φιλελλήνων , Υψηλάντου, Κόκκαλη, Μάρνη, Στουρνάρη, Μπουμπουλίνας και  Γ' Σεπτεμβρίου. Κλειστοί θα είναι επίσης και οι δρόμοι γύρω από τις πλατείες Ομονοίας, Συντάγματος, Κοτζιά, και Κάνιγγος.

Το Ηράκλειο, στο οποίο τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονη παρουσία μαθητών και φοιτητών στους δρόμους εξαιτίας των καταλήψεων σε σχολεία και σχολές, είναι μεταξύ των πόλεων οι οποίες θα τιμήσουν τη μνήμη του Αλέξη, με πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο. Η αστυνομία μάλιστα θα έχει (απ’ ότι ακούγεται και γράφεται) έντονη παρουσία στην πόλη, προκειμένου να μην παρεισφρήσουν στην πορεία άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, και δημιουργηθούν επεισόδια.

3 σχόλια:

  1. Για ένα νέο παιδί που σκοτώθηκε από κάποιον κάφρο αστυνομικό, ο οποίος καταδικάστηκε, κάνουμε ολόκληρο συλλαλητήριο και μπράβο μας.
    Για τον αστυνομικό που σκοτώθηκε από τους πυρήνες δεν άκουσα τίποτα όμως. Ούτε για τον (κρητικό) αστυνομικό της ασφάλειας του Χρυσοχοΐδη άκουσα τίποτα. Ούτε για τα τρία παιδιά που σκοτώθηκαν-δολοφονήθηκαν στη Marfin το καλοκαίρι χωρίς λόγο κι ακόμα δε ξέρουμε ποιος τους σκότωσε, επίσης δεν άκουσα τίποτα.
    Αυτή είναι η Ελλάδα που φτιάξαμε εμείς που θέλουμε να λεγόμαστε Έλληνες. Μονόφθαλμοι εώς τελείως τυφλοί, τρώμε ό,τι μας προσφέρουν και επανάσταση κάνουμε μόνο για ό,τι μας πουν.
    Κακώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο ρε συ μανωλη !

    απολυτο δικιο σε ολα!

    ολα στο βωμο της νεο κουλτουρας και της δηθεν επαναστασης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο και απο εμένα Μανώλη!
    Μπράβο και στους Νεοέλληνες..λέγαμε τους Αμερικανούς πρόβατα αλλά χαϊβάνια σαν εμάς δέν έχει ξαναβγάλει αυτό το είδος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή