ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Πόσο στοίχησε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Ηράκλειο;

image Ελπίζω να περάσατε καλά όσοι βρεθήκατε στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο. Πόσο όμως στοίχησε η όλη εκδήλωση σε καιρούς κρίσης;

Οι πληροφορίες μου λένε ότι στο χορηγό της εκδήλωσης, στοίχησε γύρω στις 40.000 ευρώ! Βέβαια αυτό δε μας πολυνοιάζει, γιατί τα πλήρωσε ιδιωτική εταιρία.

Αυτό όμως που μας νοιάζει, είναι τι πλήρωσε ο Δήμος Ηρακλείου, δηλαδή εμείς!!! Έχω πληροφορίες, και μάλιστα που έχουν προέλθει από δύο διαφορετικές πηγές, αλλά δεν έχω κάτι χειροπιαστό, όποτε για μένα είναι προς το παρόν ΦΗΜΕΣ, και δεν τις δημοσιεύω. Όμως έχω αποδείξεις για το πόσο στοίχησε η διαμονή της κας Θεοδωρίδου, και αυτό το γράφω ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

Η κα Θεοδωρίδου λοιπόν και ο κος Μαρτάκης έμεινα 1 βραδιά στο ASTORIA KAPSIS HOTEL Ηρακλείου, ΚΑΙ Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ 1.900 ΕΥΡΩ!!! ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΧΟΡΗΓΟΣ!!

Μπορείτε να συμπεράνατε πόσο θα στοίχησε συνολικά στο δήμο αυτή η ιστορία, αν συνυπολογίσετε τραπεζώματα, συνεργεία του δήμου που ασχολήθηκαν, κλπ. Όμως το κομμάτι μας το κάναμε πάλι και φέτος, και πουλήσαμε και μούρη!!

Νατάσα λοιπόν, και ξερό ψωμί!!! Γιατί ξερό ψωμί θα φάμε φέτος τα Χριστούγεννα έτσι που πάει η δουλεία…

4 σχόλια:

  1. Συγνώμη αλλά έτυχε να έχω διανυκτερεύσει σε αυτό το ξενοδοχείο και οι χρεώσεις ήταν αρκετά προσιτές.Πόσο δηλ κόστισε η κάθε διανυκτέρευση, σε τι δωμάτια και... ποιος έκανε τις διαπραγματεύσεις;Εκεί είναι το σκάνδαλο αν αυτό υπάρχει.Η αισχροκέρδεια η μίζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η τιμή που γράφω είναι σίγουρη. Τώρα, αν έκλεισαν ένα ολόκληρο όροφο για να μην τους ενοχλούν, ή αν συμβαίνει οτιδήποτε άλλο, αυτό δεν το γνωρίζω... Φαντάζομαι όμως ότι δεν έμειναν και σε απλά δωμάτια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αθάνατη επαρχία που "ανεβάζεις" τον κάθε μαϊντανό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΛΑΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ 1900 ΕΥΡΩ ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ...ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ ΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή