ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Πολλές ταινίες συνομωσίας βλέπουν στη Νέα Δημοκρατία!!!

imageΣας παραθέτω την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τον προπηλακισμό του Κωστή Χατζηδάκη:

«Ο προπηλακισμός κάθε προσώπου, οποτεδήποτε και αν γίνει, είναι απαράδεκτος και καταδικαστέος.Σήμερα όμως ο προπηλακισμός βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας είναι κάτι παραπάνω. Υπηρετεί ύποπτες και προβοκατόρικες σκοπιμότητες.

Φαίνεται πως το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία έχει πρωτοστατήσει στον αγώνα κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης και έχει καταγγείλει ότι το πρόσφατο νομοθέτημά της οδηγεί σε «εργασιακό Μεσαίωνα», έχει ενοχλήσει πολλούς.

Όσοι πιστεύουν ότι η Νέα Δημοκρατία θα κάνει έστω και ένα χιλιοστό πίσω από τη γραμμή αυτή, κάνουν μεγάλο λάθος.

Παραμένουμε αμετακίνητοι κατά του μνημονίου κι επιμένουμε, με συνέπεια και αποφασιστικότητα, στην προώθηση των αναγκαίων διαρθρωτικών αλλαγών».

Για να το αναλύσουμε και λίγο να το καταλάβουμε: Οι απλοί πολίτες που κατέβηκαν στο κέντρο να διαδηλώσουν  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ , την είχαν στήσει δηλαδή στο Χατζηδάκη, και ήξεραν ότι θα περάσει κοντά από την πορεία; Και αφού ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ, τον είδαν να περπατάει αμέριμνος, και τον χτύπησαν; Και το έκαναν ουσιαστικά για να φιμώσουν τη Νέα Δημοκρατία, που όπως είναι φυσικό μετά από αυτό το γεγονός, θα είχε όλα τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω της ;

Είναι προφανές ότι η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να εκμεταλλευτεί πολιτικά το γεγονός. Όμως τέτοια φαντασία, ούτε σε παραγωγή του Χόλυγουντ δε συναντάς!!!

Γράψτε και κανένα σενάριο ταινίας παιδιά!!! Να βγάλετε και κάνα φράγκο τώρα που οι εταιρίες έχουν περιορίσει τις χορηγίες προς τα κόμματα!

4 σχόλια:

  1. Ότι η ΝΔ άλλαξε βρακί δεν σημαίνει ότι ο λαός ξέχασε ότι έκανε και ότι κάνει…
    Ας μην ψάχνει η ΝΔ για προβοκάτορες και ύποπτες συνωμοσίες, ήμουν μπροστά στο σφαλιάρισμα του εθνικού αντιπροσώπου (SIC), ο κοσμάκης τον σφαλιάρισε, ίσως και κάποιοι ψηφοφόροι του, οι πελάτες του δηλαδή…
    Δεν έχουν δει τίποτα ακόμα από την οργή του κόσμου…
    Κανείς απ’ αυτούς δεν θα είναι ασφαλής πέραν της βουλής (ΑΚΟΜΑ) και του MEGA CHANEL)
    kbibis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Ο προπηλακισμός κάθε προσώπου, οποτεδήποτε και αν γίνει, είναι απαράδεκτος και καταδικαστέος.Σήμερα όμως ο προπηλακισμός βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας είναι κάτι παραπάνω.
    Εγώ αυτό δεν κατάλαβα: δηλαδή ο βουλευτής της ΝΔ (ή οποιουδήποτε κόμματος) είναι "κάτι παραπάνω" από τους υπόλοιπους ας πούμε; Αν δείρω εγώ κάποιον είναι κακό, αλλά αν δείρω βουλευτή είναι χειρότερο;
    Δεν ξέρω ποιος το υπογράφει αυτό αλλά εγώ κατάλαβα τα εξής δύο: α) είναι βουλευτής και β) έχει χεστεί απάνω του γιατί ξέρει πως μπορεί να είναι ο επόμενος.
    Και στα δύο συμφωνώ και επαυξάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. xexexe gelioi!!! kai allous eprepe na petyxoun! mpas kai valoun myalo! afou de vazoun me to kalo isws na valoun me to kako... h' na eksafanistoun auto tha tan akoma kalytero!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτα που αφαιρεσαν απο το λαο δεν εγιναν με δημοκρατικες διαδικασιες.ΒΙΑ δινουν ΒΙΑ θα παρουν.Οσο για τους βουλευτες,καλο θα ειναι να φοβουνται και λιγο ο κοσμος ετσι κι αλλιως δεν εχει να χασει τιποτε αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή