ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Χωρίς ρεύμα στις Αρχάνες από το Σάββατο το πρωί!!!

Τι θα γίνει με αυτή τη ΔΕΗ επιτέλους; Είμαστε από χθες το πρωί στις 12:30 χωρίς ρεύμα σε ένα μεγάλο τμήμα των Αρχανών!!! Υπάρχουν άρρωστοι που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το οξυγόνο τους, οι άνθρωποι και τα μωρά παιδιά έχουν ξεπαγιάσει με τη θερμοκρασία στους μηδέν βαθμούς και τα χιόνια έξω από την πόρτα τους και όλα τα τρόφιμα στα ψυγεία έχουν καταστραφεί!!! Από χθες το απόγευμα που επικοινώνησα με τη ΔΕΗ μου είπαν ότι ένα συνεργείο φεύγει από τη Μυρτιά και έρχεται Αρχάνες, αλλά το ρεύμα μέχρι και τώρα δεν έχει έρθει!!! Σήμερα φυσικά το τηλέφωνο για τις βλάβες είναι συνεχώς απασχολημένο, ενώ στο γενικό τηλέφωνο της ΔΕΗ δεν απαντάει κανένας!!!
Δεν ξέρω αν φταίνε οι περικοπές, αν δε φτάνουν τα συνεργεία, ή αν απλά κάποιους δεν τους νοιάζει που οι συνάνθρωποί τους, σε μια ορεινή περιοχή με χιόνια δεν έχουν ρεύμα και θέρμανση. Η κατάσταση είναι ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!! Το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί και πέρσι με την πρώτη κακοκαιρία και τα πρώτα χιόνια, και όλες οι Αρχάνες είχαν μείνει για δύο ολόκληρες ημέρες χωρίς ρεύμα!!! Άρα δεν είναι τυχαίες η ζημιές! Σίγουρα οφείλονται στα μαύρα χάλια του δικτύου τους, ή στα φρεάτια που θα έπρεπε να είναι στεγανά, αλλά σχεδόν ποτέ δεν είναι!!
Σηκώστε κανένα τηλέφωνο κύριοι της ΔΕΗ τουλάχιστον, να μας ενημερώσετε τι συμβαίνει!!! ΔΕΝ μπορούμε να είμαστε και στο κρύο, και στο σκοτάδι, και στην αγωνία για το πως θα πάει και η σημερινή μέρα και νύχτα!!! Και πιο σημαντικό, ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗ ΒΛΑΒΗ, ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΞΩ ΕΧΕΙ ΧΙΟΝΙΑ!!!!
Και κάτι άλλο: ποιος θα αποζημιώσει αυτούς τους ανθρώπους για την ψυχική και σωματική τους ταλαιπωρία, και για τις υλικές ζημιές που έχουν υποστεί; Η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα σε όσους χρωστούν ένα τετράμηνο, αλλά όταν έχει αυτή προβλήματα, ούτε κουβέντα για αποζημιώσεις!!!
Αναγνώστης.

5 σχόλια:

  1. ti na pei kaneis de se ekplisei tipota pleon se ayton ton topo.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά το ρεύμα ήρθε στις 2.30 το μεσημέρι. 26 ώρες χωρίς θέρμανση και φως στην Ευρωπαική Ελλάδα του 21ου αιώνα!! Ντροπή σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χωρις ρευμα το δευτερο σε αναπτυξη χωριο της ευρωπης???δεν πειραζει μαλακες τουλαχιστον εχουμε χωριανο περειφεριαρχη,χαχαχα κομματοσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πρόβλημα με το ρεύμα στις Αρχάνες είναι πάάάρα πολύ παλιό. Εγώ τουλάχιστον θυμάμαι τα τελευταία 10 χρόνια και με την πρώτη κακοκαιρία να σου οι διακοπές κτλ.
    Το θέμα όμως είναι πολύ σοβαρό και αυτό γιατί τα σημεία στα οποία παρουσιάζονται προβλήματα στο δίκτυο των Αρχανών είναι γνωστά, να μη πω σε όλους μας, τουλάχιστον στο τεχνικό τμήμα της Δ.Ε.Η. είναι σίγουρα.
    Παρόλα αυτά όμως τα ίδια σημεία παρουσιάζουν ίδια προβλήματα εδώ και αρκετά χρόνια με τις πρώτες βροχές αλλά και με τις πρώτες ζέστες και κανείς μα κανείς δεν έχει κάνει κάποια κίνηση προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης ή τροποποίησης των σημείων αυτών ώστε να μην παρουσιάζουν τις ίδιες βλάβες. Αντιθέτως, πάντα τις επισκεύαζουν μέχρι την επόμενη φορά.
    Τώρα, εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω καμία εταιρεία η οποία "πουλάει" ένα προϊόν ή μία υπηρεσία με τόσα ελατώματα να επιβιώνει. Μόλις το "πάρουν χαμπάρι" οι καταναλωτές τσουπ πάνε στον ανταγωνισμό.
    Αυτό λοιπόν είναι το πραγματικό πρόβλημα στη Δ.Ε.Η. ότι δεν έχει ανταγωνιστές και κάνει ό,τι θέλει και μάλιστα χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Πιστεύω ότι ειδικά για τους καρεκλοκένταυρους της Δ.Ε.Η. καλά τους κάνει και τους μειώνει τους μισθούς και κρίμα που δεν απολύει και μερικούς γιατί, προφανώς, είναι εντελώς άχρηστοι.
    Άντε να ελευθερωθεί και η αγορά της ενέργειας μπας και δούμε "το φως το αληθινό" από καμιά ιδιωτική εταιρεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο τελευταίος φίλος το έχει πιάσει πολύ καλά το θέμα σε γενικές γραμμές,όσον αφορά στις βλάβες. Ετοιμάζω μία ανάρτηση που θα εξηγεί γιατί συμβαίνουν αυτά τα φαινόμενα με τη ΔΕΗ.. θα τη δείτε σύντομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή