ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Δε μας “τα είπε” καλά η αντιπολίτευση στις δημαιρεσίες του Δήμου Ηρακλείου…

Όλα τα περίεργα στο δήμο Ηρακλείου συμβαίνουν… Αυτή τη φορά όμως, για το παρακάτω περίεργο, δεν ευθύνεται ο Δήμαρχος και η παράταξή του, αλλά οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης:

Κατά τη διάρκεια των σημερινών δημαιρεσιών, και ενώ ο Νέος Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων ορίζει ρητά ότι ο αντιπρόεδρος πρέπει να προέρχεται από την αντιπολίτευση, όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, δηλαδή του κου Συντυχάκη, του κου Ηλιαδάκη και του κου Καμπιτάκη, δεν πρότειναν κανένα υποψήφιο για τη θέση αυτή! Μάλιστα, ο κος Συντυχάκης, στην τοποθέτησή του είπε ότι ο ρόλος του αντιπροέδρου είναι "διακοσμητικός". Έτσι , και ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, εξελέγη και πάλι από την πλειοψηφούσα παράταξη του κου Κουράκη!

Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά… Δεν ξεκίνησε σωστά το πρώτο ας το πούμε “Δημοτικό Συμβούλιο”… Είναι δυνατόν κύριοι της αντιπολίτευσης, να θεωρείτε απαξιωτική τη θέση του αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου; Νομίζω ότι το γνωρίζατε καλά όταν κατεβαίνατε υποψήφιοι στο δήμο, ότι υπάρχει και αντιπρόεδρος, και ότι αυτός προέρχεται από την αντιπολίτευση . Καλώς ή κακώς,  οι Ηρακλειώτες σας επέλεξαν για αντιπολίτευση, και ένα από τα καθήκοντά σας είναι κι αυτό. Η θέση του γραμματέα δηλαδή, για την οποία δηλώσατε υποψηφιότητα, είναι ουσιαστικότερη;

Και σε τελική ανάλυση, δεν μπορείτε να περιφρονείτε τους θεσμούς. Αν δε σας άρεσαν, ας μη κατεβαίνατε υποψήφιοι στο Δήμο. Αυτή την πολιτική θα εφαρμόσετε τα υπόλοιπα 3,5 χρόνια της θητείας σας; Ο κόσμος περιμένει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τα προβλήματα του δήμου, να κάνετε ουσιαστική και κυρίως ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ κριτική στο δήμαρχο, και όχι να κάνετε παιχνίδια με τους θεσμούς. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ…

Για την ιστορία, Προέδρος του δημοτικού συμβουλίου Ηρακλείου εξελέγη ο κος Δημήτρης Καρατζάνης (από την παράταξη του κου Κουράκη), αντιπρόεδρος η κα Κατερίνα Κοκολογιάννη – Καρτσώνη (επίσης από την παράταξη του κου Κουράκη), ενώ Γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Ηρακλείου εξελέγη η κα Μαρία Λαγκωνάκη (από την παράταξη του κ. Ηλιαδάκη).

2 σχόλια:

  1. ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΝΑ Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα σε συμβούλευα φίλε μου να ρίξεις μια ματιά γενικότερα στο blog και στις υπόλοιπες αναρτήσεις πριν μιλήσεις για "προπαγάνδα". Αυτό δεν περίμενα ποτέ μου να το ακούσω... Για το αντίθετο φοβόμουνα, ότι θα κατηγορηθώ για προπαγάνδα κατά του Κουράκη..
    Απλά λέω την άποψή μου, είτε αυτή θίγει τον Κουράκη, είτε τους πολιτικούς του αντιπάλους. Αυτό το νόημα έχει ένα blog: την παράθεση απόψεων.
    Σεβαστή πάντως και η δική σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή