ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων στο δήμο Μαλεβιζίου ο...Κώστας Μαμουλάκης!!!

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, αποφάσισε να διαχειριστεί ο ίδιος τα θέματα του δήμου  που έχουν να κάνουν με Τεχνικά Έργα, αλλά και με την Δημόσιας Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης και την πολεοδομία. Βλέπετε, στο παρελθόν, έχει ασχοληθεί με τα θέματα αυτά στο δήμο Ηρακλείου, με επιτυχία απ' ότι λένε...
Βέβαια υπήρχε μια σημαντική διαφορά: ο Δήμος Ηρακλείου είχε πολυάριθμη Τεχνική Υπηρεσία και Πολεοδομία, με εμπειρα στελέχη, κάτι που δε συμβαίνει στο δήμο Μαλεβιζίου. Και όποιος νομίζει ότι τα έργα γίνονται από τους δημάρχους και τους αντιδημάρχους, είναι πολύ γελασμένος!! Αυτοί βρίσκουν τους πόρους για τα έργα, αλλά και οργανώνουν τις υπηρεσίες. Για να γίνει όμως το τελευταίο, θα πρέπει οι υπηρεσίες να είναι και καλά στελεχωμένες, και με έμπειρα στελέχη, πράγμα που δε νομίζω ότι ισχύει στο Μαλεβίζι.
Ο κος Μαμουλάκης βέβαια θα παίξει κι ένα άλλο "χαρτί"... αυτό του κου Κουράκη!!! ¨Ηδη για τις πολεοδομικές άδειες, οι δημότες Μαλεβιζίου θα απευθύνονται στην πολεοδομία του δήμου Ηρακλέιου. Με τις καλές σχέσεις που έχει με το δήμαρχο Ηρακλέιου, δε θα εκπλαγώ αν δω και την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Ηρακλείου να εκτελεί μελέτες και έργα για το δήμο Μαλεβιζίου!!!
Και όλο και κάτι θα βρει κι αυτός να παραχωρήσει στο δήμαρχο Ηρακλείου για αντάλαγμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου