ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Αναγνώστης: Περί φαναριών που δε λειτουργούν…

Διαθέτω επιχείρηση εδώ και μερικά χρόνια πολύ κοντά στη διασταύρωση Αντιστάσεως – Ικάρου στο Ηράκλειο, που έγινε και το ατύχημα πριν λίγες μέρες. Είμαστε πολύ τυχεροί όλοι όσοι περνάμε καθημερινά αυτή τη διασταύρωση μιας και όπως λέγαμε και στο στρατό … μία – μία πάει τα φανάρια… Μια μέρα δουλεύουν … μια δε δουλεύουν. Το τραγικό είναι ότι παρόλο που είναι δύο δρόμοι με πολύ κυκλοφορία όλα αυτά τα χρόνια ΔΕΝ είδα ΠΟΤΕ κάποιον της Τροχαίας να ρυθμίζει έστω για μια ώρα την κυκλοφορία για να μη γίνει κάποιο ατύχημα. Το μόνο που ξέρανε να κάνουνε, παλιότερα, όχι τώρα γιατί τους έχουν κόψει τα έξτρα και δεν κουνάνε ρούπι, είναι να τη στήνουν είτε ψηλά στην Αντιστάσεως πριν το S/M Χαλκιαδάκης είτε χαμηλά εκεί στη διασταύρωση, έξω από το bowling και να γράφουν ΜΟΝΟ για κράνος. Μια φορά που απογοητευμένος από όλη την κατάσταση τόλμησα να τους το αναφέρω, μόνο που δεν βρήκα τον μπελά μου.
Βέβαια όλοι μας έχουμε ακούσει πολλούς γνωστούς και φίλους μας που ανήκουν σε διάφορες τέτοιες θέσεις (τροχαία, αστυνομία κ.λπ.) για το πώς περνούσαν το χρόνο τους σε κάποιες επιπλέον υπηρεσίες (έναντι αδράς πληρωμής) που έπρεπε να κάνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Αυτά δυστυχώς βλέπουμε όλοι εμείς του ιδιωτικού τομέα και φωνάζουμε για αυτούς που ανήκουν στο δημόσιο τομέα. Βέβαια οι κατηγορίες δυστυχώς τους παίρνουν μπάλα όλους. Μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.

Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου