ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Πάγκαλος: «Δεν έχω να πληρώσω το χαράτσι» Μπορεί να με συλλάβει ο Βενιζέλος…

Αυτοί μας δουλεύουν πλέον μες στα μούτρα μας! Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, δήλωσε στην εκπομπή “Κοινωνία ώρα mega” ότι δεν έχει να πληρώσει το χαράτσι για τα ακίνητά του!!! Προτείνω να κάνουμε ένα έρανο, να του μαζέψουμε 7.500 ευρώ που χρειάζεται, για να μη χρειαστεί να πουλήσει τίποτα, όπως είπε ότι θα κάνει!!!

Για να μιλήσουμε και σοβαρά όμως, αυτό που είπε ο Πάγκαλος, ότι θα πουλήσει κάποιο ακίνητο για να πληρώσει το χαράτσι, θα είναι η εξέλιξη για πολλούς ιδιοκτήτες ακινήτων. Τα βάρη και οι φόροι των ακινήτων θα είναι τέτοια, που δε θα συμφέρει πια να έχεις σπίτι!!!

Το φοβερό δε είναι ότι ο Πάγκαλος είπε ότι γνωρίζει ότι πολλοί Έλληνες θα βρεθούν στη θέση να πουν “δεν έχω να πληρώσω, ας έρθει ο Βενιζέλος να με συλλάβει”Τότε γιατί το ψήφισες το χαράτσι κε Πάγκαλε; Το να ξέρεις ότι πολλοί Έλληνες θα πάνε φυλακή αν δεν πληρώσουν, και παράλληλα να ψηφίζεις υπέρ αυτού του μέτρου, είναι το λιγότερο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ. ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 154 ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΙΜΑ…

1 σχόλιο:

  1. ήδη φτιάχτηκε και ομάδα στο φέηζμπουκ για την αρωγή του αντιπροέδρου
    ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤOΝ ΠΑΓΚΑΛΟ
    http://www.facebook.com/event.php?eid=180036362073862

    ΑπάντησηΔιαγραφή