ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Δυναμική πορεία από το ΠΑΜΕ το πρωί (11-2-2012) στο Ηράκλειο (φωτ. & βίντεο)

DSC05271Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου πραγματοποίησαν το πρωί της 11ης-2-2012 μέλη του ΠΑΜΕ, ενάντια στα νέα μέτρα που προωθούνται από την κυβέρνηση. Μετά τη συγκέντρωση, πραγματοποιήθηκε δυναμική πορεία στους δρόμους του Ηρακλείου.
Στην πορεία συμμετείχε και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες παρακάτω:

 DSC05267 DSC05268 DSC05269 DSC05270 DSC05271
DSC05274
Σημείωση: Δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχουν κάποιοι από το ΠΑΜΕ. Σήμερα είναι η δεύτερη φορά που κάποιος από αυτούς – συγκεκριμένα μια κοπελίτσα η οποία μου είπε ότι είναι από το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ- μου λέει γιατί τραβάω φωτογραφίες, και ποιος είμαι.  Αν δε θέλουν να τους τραβάνε φωτογραφίες σε μια δημόσια πορεία στους δρόμους, να την κάνουν στα σπίτια τους, και στην αυλή του Ριζοσπάστη. Και ας αφήσουν  τα νταβατζιλίκια κατά μέρος, γιατί περί αυτού πρόκειται… Επαναλαμβάνω ΚΑΠΟΙΟΙ, μεμονωμένοι, και όχι όλοι, γιατί οι περισσότεροι αγωνίζονται για τα πιστεύω τους με αξιοπρέπεια και πάθος.
Δεν έχει κανένας πολίτης δικαίωμα να κάνει αναγνώριση σε άλλο πολίτη στο δρόμο. Εκτός κι αν ανήκει αλλού, σε άλλες ομάδες…

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ,ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΥΠ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή