ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Πέφτει τ’ αεροπλάνο…..συγνώμη, λάθος!!!

CLOSE WINDOWΦαντάζεστε εκεί που διαβάζετε αμέριμνοι το περιοδικό σας στο αεροπλάνο, και βρίσκεστε στα 20 χιλιάδες πόδια πάνω από τη θάλασσα, ν’ ακούσετε από τα μεγάφωνα του αεροπλάνου : “ Το αεροπλάνο πρόκειται να συντριβεί” ;
Αυτό ακριβώς συνέβη την Τρίτη στους 275 επιβάτες της πτήσης της British Airways που ταξίδευαν  από το Λονδίνο στο Χονγκ Κονγκ. Ευτυχώς επρόκειτο περί λάθους, αφού το μήνυμα ήταν ηχογραφημένο.
"Όλοι νομίζαμε πως θα πεθάνουμε", είπε μία επιβάτης, ενώ ένας άλλος δήλωσε “Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα χειρότερο από το να σου πουν ότι το αεροπλάνο πρόκειται να συντριβεί".
Η αεροπορική εταιρία φυσικά ζήτησε συγνώμη, ανακοίνωσε ότι "Το πλήρωμα της καμπίνας έκανε ανακοίνωση αμέσως μετά καθησυχάζοντας τους πελάτες ότι επρόκειτο για λάθος και ότι η πτήση θα συνεχιστεί κανονικά", και ότι διεξάγεται έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν η ανακοίνωση ακούστηκε από ανθρώπινο λάθος ή από κάποια βλάβη στα κομπιούτερ.
Μικρή η διαφορά βέβαια για τους επιβάτες, που ταρακουνήθηκαν για τα καλά, όχι από τα κενά αέρος, αλλά από την εγκληματική αυτή ενέργεια, που θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην ασφάλεια της ίδιας της πτήσης, αν επικρατούσε πανικός στην καμπίνα του αεροπλάνου. Η ψυχική οδύνη πάντως των επιβατών φαντάζομαι ότι με κάποιο τρόπο θα πληρωθεί, καθώς στα ευνομούμενα κράτη κάτι τέτοια γεγονότα δεν περνάνε χωρίς την  αντίστοιχη τιμωρία από τις αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου