ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!!

Φαίνεται ότι οι δικοί μας πολιτικοί και αναλυτές εδώ ή είναι τόσο ανίκανοι, ή κάνουν τους χαζούς και τους τυφλούς!! Γιατί, όλος ο κόσμος βλέπει ότι το πράγμα έχει φτάσει στο απροχώρητο πια με τις περικοπές μισθών και συντάξεων, τους φόρους και τις αυξήσεις τιμών σε αγαθά πρώτης ανάγκης, αλλά αυτοί το βιολί τους!! Ξένοι αναλυτές όμως και οικονομολόγοι, το βλέπουν ξεκάθαρα: ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!!
Στην παραπάνω πιθανότητα αναφέρθηκε ο Γερμανός οικονομολόγος Χανς Βέρνερ Σιν, επικεφαλής του έγκυρου Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών ΙΦΟ με έδρα το Μόναχο. Πιο συγκεκριμένα, διαβλέπει κίνδυνο διάλυσης της πολιτικής τάξης στην Ελλάδα εφόσον τα μέτρα λιτότητας συνεχιστούν για μεγάλο διάστημα και κοινωνικές εντάσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου!!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ντέιλι Τέλεγκραφ, μιλώντας σε οικονομικό συνέδριο στην Ιταλία ο Χανς Βέρνερ Σιν προειδοποίησε ότι τα μέτρα λιτότητας δεν πρόκειται να αποτρέψουν την πτώχευση.
Αντίθετα, όπως είπε, «η πολιτική της επιβεβλημένης εσωτερικής υποτίμησης, αποπληθωρισμού και ύφεσης θα μπορούσε να οδηγήσει την Ελλάδα στα πρόθυρα του εμφυλίου πολέμου». Σημείωσε ακόμα ότι η Ελληνική κοινωνία έχει σε γενικές γραμμές διατηρήσει τη συνοχή της παρά τις απεργίες και τα επεισόδια, ωστόσο προειδοποίησε για τις συνέπειες της αύξησης της ανεργίας και της «πολιτικής κόπωσης», που όπως είπε συνήθως εμφανίζεται κατά το δεύτερο έτος σε περιπτώσεις τόσο αυστηρής δημοσιονομικής πολιτικής.
Πείτε μου τώρα εσείς, πρέπει να είσαι διακεκριμένος οικονομολόγος για να τα διαπιστώσεις αυτά; Φυσικά και όχι..Όλη η Ελλάδα τα έχει καταλάβει , εκτός από την Κυβέρνηση. Όταν βέβαια παίζεις το παιχνίδι των τραπεζών δε σε νοιάζει για τον υπόλοιπο κόσμο. Γιατί όλο το παιγνίδι φίλοι μου γίνεται γι’ αυτές: για να μη χάσουν τα χρωστούμενα από την Ελλάδα οι ξένες τράπεζες, και για να μην πτωχεύσουν οι δικές μας!!
Γι΄αυτό λοιπόν κύριοι της κυβέρνησης των τραπεζών, ότι πήρατε από τον κοσμάκι, με την ανοχή του, πήρατε…ΤΕΛΟΣ…. Την επόμενη φορά που θα το επιχειρήσετε, θα σας στείλουμε να κάνετε παρέα στον Τρισέ και τον Πόουλ Τόμσεν εκτός Ελλάδας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου