ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Ξεμπλοκάρει το έργο ανάπλασης της Λ. Παπαναστασίου

Αρνητική ήταν η Απόφαση της Περιφέρειας Κρήτης στην προσφυγή που είχε κάνει Εργοληπτική επιχείρηση, κατά της Απόφασης της Δημαρχιακής Επιτροπής του Δήμου Ηρακλείου, που επικύρωνε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου “Ανάπλαση – Ανακατασκευή οδού Παπαναστασίου”.

Η συγκεκριμένη κοινοπραξία εταιριών που είχε προσφύγει, είχε δώσει μεν τη μεγαλύτερη έκπτωση στο διαγωνισμό (56,24%) , υπήρχε όμως πρόβλημα με τα δικαιολογητικά που προσκόμισε (θέμα πτυχίων και υπεύθυνων δηλώσεων) κι έτσι ακυρώθηκε από τη δημαρχιακή επιτροπή. Το έργο, με την ίδια απόφαση, κατακυρώθηκε στην “Κοινοπραξία Κόσμος Κατασκευαστική Α.Ε. – Βαβουράκης Μιχ”, που ήταν δεύτερη στη σειρά με έκπτωση 53,74% .

Έτσι, με την απόφαση που βλέπετε παρακάτω, ανοίγει ο δρόμος πλέον για την υπογραφή της σύμβασης του έργου . Ένα πολύ σημαντικό έργο για την πόλη του Ηρακλείου, καθώς είναι ο ένας από τους τρεις βασικούς οδικούς άξονες που ενώνει το Ηράκλειο με τα νότια προάστια.

SYNOLO2

2 σχόλια:

  1. το εργο παντως περα απο την αποφαση τοσο καιρο προχωρουσε κανονικα... και με γοργους ρυθμους γινονται οι διανοιξεις ειδικα στο πανω κομματι της παπαναστασιου.......


    δεν ξερω αν σημαινει κατι αυτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι διανοίξεις γίνονται από άλλη εργολαβία...Το ίδιο και η υπογειωση των δικτύων της ΔΕΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή