ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Αυτά συμβαίνουν κε Αρναουτάκη, όταν επαναφέρεις στο προσκήνιο πολιτικούς του..1980!!

Την επιλογή του να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του το Δημήτρη Σαρρή πληρώνει αυτές της μέρες ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, αφού  ο πρώτος με προσφυγή του στον… Καρούντζο (;;;) ζητάει να ακυρωθεί η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, με την οποία εκλέχτηκε Πρόεδρός του ο κος Πιτσούλης. Η ιστορία λίγο-πολύ είναι γνωστή, αφού έχει λάβει μεγάλη δημοσιότητα.

Αυτό που θέλω εγώ να τονίσω, είναι ότι η επιλογή του κου Σαρρή στο ψηφοδέλτιο του κου Αρναουτάκη, απ’ ότι είχα καταλάβει τότε, ήταν προσωπική επιλογή του ίδιου του Περιφερειάρχη. Μια λανθασμένη επιλογή κατά τη γνώμη μου, αφού ο κος Σαρρής είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του κατά τη δεκαετία του ‘80 στην πολιτική ζωή του τόπου, και τα τελευταία χρόνια παρέμενε ανενεργός πολιτικά. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να επανέλθει, και μάλιστα για να υπηρετήσει ένα νέο θεσμό, όπως αυτόν της Αιρετής Περιφέρειας. Η πολιτική ζωή του τόπου άλλωστε είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται νέα πρόσωπα, αλλά κυρίως νέες αντιλήψεις. Και με τις τελευταίες του πράξεις, ο κος Σαρρής δε δείχνει να φέρνει τίποτα νέο. Αντίθετα, ο κόσμος συμπεραίνει ότι τον ενδιαφέρει πολύ περισσότερο Η ΚΑΡΕΚΛΑ.

Ευθύνη λοιπόν κατά τη γνώμη μου για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σχετικά με την εκλογή προέδρου στο Περιφερειακό Συμβούλιο φέρνει και ο ίδιος ο Σταυρος Αρναουτάκης, όχι τόσο γιατί δεν τηρήθηκαν οι όποιες διαδικασίες αναφέρει ο Δημήτρης Σαρρής στην προσφυγή του (μπορεί να έχει και δίκιο ο άνθρωπος), αλλά γιατί έκανε αρκετές παραχωρήσεις κατά τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του…

Επίσης όμως ευθύνη φέρει και ο λαός του Ηρακλείου, ή μάλλον ο λαός του ΠΑΣΟΚ του Ηρακλείου, που στήριξε με την ψήφο του άτομα που πλέον δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα καινούριο στην ανάπτυξη του τόπου μας. Τους ευχαριστούμε βεβαίως για την όποια προσφορά τους στο ΠΑΡΕΛΘΟΝ, αλλά έπρεπε να είχαν μείνει σε αυτήν, και να δώσουν τόπο στη νέα γενιά να εκπροσωπηθεί μέσα στα πολιτικά όργανα του τόπου.

2 σχόλια:

  1. Την ίδια βαφή με τον Ρεχάγκελ χρησιμοποιεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λες να καταφέρει να ακυρώσει τελικά ο Σαρρής την εκλογή του Πιτσούλη; Όχι τίποτα άλλο. Έχουμε και κάποιες εκκρεμμότητες με το ...Σκαλάνι και κάποια γραμμάτια απλήρωτα σε κομματικούς φίλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή