ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Αναγνώστης: Αυθαιρεσίες πολιτικών

Να ξεκαθαρίσω πρώτα από όλα ένα πράγμα: δεν ανήκω σε καμιά πολιτική παράταξη και δεν υποστηρίζω κανένα πολιτικό.

Έτυχε να περάσω από το δήμο Επισκοπής, μέσα από το χωριό συγκεκριμένα, και είδα το εξής όπου και το τράβηξα και φωτογραφία για να το δείτε και εσείς και να το δημοσιεύσετε αν το κρίνετε ότι αξίζει το κόπο, αν και πιστεύω ότι αξίζει.

Ανάρτηση πανό, πάνω από το εκλογικό τμήμα της Επισκοπής.

image

Συγκεκριμένα το κόμμα του κυρίου Μπελιβάνη, Δημοκρατική Πολιτεία, έχει ανοίξει εκλογικό κέντρο ακριβώς απέναντι από το εκλογικό τμήμα της Επισκοπής και πιο συγκεκριμένα στο δημοτικό σχολείο της Επισκοπής και θεώρησε ότι μπορεί να είναι υπεράνω κάθε νόμου και να αυθαιρετήσει απέναντι στους νόμους του κράτους ,να προκαλέσει τόσο ανοιχτά αναρτώντας πανό που είναι δεμένο από τη μια σε κάποιο μπαλκόνι και από την άλλη μεριά στο στύλο της ΔΕΗ που είναι στην αυλή του σχολείου. Αυτό για μένα προσωπικά λέγεται τραμπουκισμός όταν προκαλείς τόσο ανοιχτά μια φιλήσυχη κοινωνία και να προσπαθείς να σπείρεις τη διχόνοια και να επαναφέρεις καταστάσεις όπως στις εκλογές του 1981-1985.

Φτάνει πια…σας χορτάσαμε… Πως να ψηφίσουμε τέτοιους πολιτικούς που από τη μία θέλουν να εφαρμόζουμε τους νόμους του κράτους όταν οι ίδιοι αυθαιρετούν τόσο ανοιχτά απέναντί μας. Αυτό για μένα σημαίνει…ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

Αντίπαλοι: λίγο παλιό το θέμα, αλλά μας το στείλατε, και το αναρτήσαμε!

2 σχόλια:

  1. Έχεις δίκιο φίλε μου που είσαι αγανακτησμένος....με όλα αυτά που βλέπουμε είναι να μην απελπίζεσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους βαρεθηκαμε πια ολους αυτους τους πολιτικαντηδες που το χερι τους ειναι συνεχως στραμενο στις προσωπικες αρπαγες και οχι για το καλο αυτου του τοπου... Εκει ψηφιζω κ εγω, το ειδα το συγκεκριμενο....Μ' αυτα τα κολπα δεν με πειθουν, ισα ισα με τσιτωνουν απεναντι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή