ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Καραμπόλα οχημάτων στη Λ. Ικάρου, εξαιτίας των φαναριών που δε λειτουργούν!

Ήταν απλά θέμα χρόνου να συμβεί… Το έχουμε επισημάνει εδώ και μήνες, ότι η κατάσταση με τα φανάρια στη Λ. Ικάρου και Εθνικής Αντιστάσεως είναι απαράδεκτη! Λειτουργούν μια μέρα, και δε λειτουργούν μια βδομάδα!!

Σήμερα, κατά τις 9 το πρωί, ένα λεωφορείο προσπάθησε να διασχίσει την κατά μήκος την Ικάρου, στη συμβολή με την Εθνικής Αντιστάσεως. Ως συνήθως, εδώ και μερικές ημέρες, τα φανάρια του κόμβου αυτού δε λειτουργούσαν. Ταυτόχρονα με το λεωφορείο όμως, προσπάθησε να περάσει τον κόμβο και ένα ΙΧ που ερχόταν από την Εθνικής Αντιστάσεως. Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν, το ΙΧ έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα, το σταθμευμένο στο διπλανό του, κοκ. Έτσι , δημιουργήθηκε μια καραμπόλα, αλλά ευτυχώς χωρίς ανθρώπινα θύματα ή τραυματίες. 

Αυτή τη φορά…. Γιατί την επόμενη μπορεί να υπάρξουν… Το απευχόμαστε φυσικά, αλλά είναι ανεπίτρεπτο να παίζουμε με τις πιθανότητες. Τα φανάρια είναι εκεί για να ρυθμίζουν την κυκλοφορία, και όχι για διακόσμηση. Και φυσικά αυτό δε συμβαίνει μόνο στο συγκεκριμένο κόμβο, αλλά σε όλους σχεδόν τους κόμβους του Ηρακλείου.

Αν ο Δήμος Ηρακλείου δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες που υπάρχουν σχετικά με τη λειτουργία των φαναριών, γιατί πήρε την αρμοδιότητα πριν μερικά χρόνια από την Περιφέρεια; Για να δείξει ο Δήμαρχος ότι έχει υπό τον έλεγχό του τα πάντα στην πόλη; Οι αρμοδιότητες συνοδεύονται από προσωπικό εξειδικευμένο κε Κουράκη, το οποίο δε διαθέτει ο δήμος. Ή προσλάβετε κάποιους μηχανικούς και ηλεκτρολόγους με εξειδίκευση στο συγκεκριμένο τομέα, ή εκπαιδεύστε κάποιους από αυτούς που (δεν) έχετε, Ή ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΠΡΙΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΘΥΜΑΤΑ!!!

4 σχόλια:

  1. πραγματικα αποριας αξιων γιατι ανελαβε τοτε ο δημος τα φαναρια!!

    οι περιπτωσεις δυσλειτουργιων ειναι απειρες!!!

    τωρα δεν δουλευουνε ουτε στη Λ.Κνωσσου στη συμβολη με Δημοκρατιας και Σμπωκου!

    οπως και στο κομβο στο γιοφυρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το λεωφορείο τουλάχιστον ήταν πούλμαν ή αστικό ? γιατί όσο να ναι το 1ο προσφέρει μια μεγαλύτερη ασφάλεια στους επιβάτες σε αυτή την κωλοχώρα που τίποτα δεν δουλεύει σωστά...

    Άλλωστε το καλοκαίρι στο Ηράκλειο τα μισά φανάρια δεν δούλευαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΕΙΔΑ ΧΘΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΩΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ! ΕΛΕΟΣ ΠΟΣΟ ΚΑΤΩ ΠΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι υπάλληλοι οι συγκεκριμένοι δεν μπορούν να κάνουν και πολλά πράγματα, επειδή δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις να διαχειριστούν το σύνολο των φαναριών.
    Όσο για το θέμα των γραφείων, τα παράπονά μας στο δήμαρχο, που ξεσήκωσε τις υπηρεσίες να πάνε σε άλλα γραφεία, χωρίς να έχει εξασφαλίσει ούτε αν χωράνε εκεί που θα πάνε, ούτε αν φύγουν αυτοί που ήταν εκεί, ούτε σε ποιο γραφείο θα πάει ο καθένας. Το μόνο που ενδιέφερε, είναι να φανεί προς τα εξω ότι ο Δήμος Ηρακλείου και ο Κουράκης είναι πρώτοι που οργανώνονται. Στην ουσία βέβαια, συμβαίνει εντελώς το αντίθετο, και αυτό φάνηκε στο βίντεο στο οποίο αναφέρεσαι στο τοπικό κανάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή