ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Απάντηση του Κώστα Μαμουλάκη σε ανάρτησή μας

Αγαπητέ συντάκτη, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με Υγεία.

Σχετικά με το σημερινό σας δημοσίευμα που με αφορά, θα ήθελα να επισημάνω ότι η απόφασή να διατηρήσω τις αρμοδιότητες των τεχνικών έργων, της Δ.Ε.Υ.Α. και της πολεοδομίας, ελήφθη αποκλειστικά και μόνο για να μπορέσω, αξιοποιώντας την εμπειρία που έχω στους τομείς αυτούς, να παραχθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται, έργο στο Μαλεβίζι.
Τα στελέχη των υπηρεσιών του νεοσύστατου δήμου Μαλεβιζίου που αναφέρετε, τουλάχιστον από τα αρχικά συμπεράσματα που έχω βγάλει τις πρώτες αυτές μέρες της θητείας μου, είναι άξια και έμπειρα. Μα προπαντός – και αυτό είναι το σημαντικότερο νομίζω – δείχνουν ότι έχουν όρεξη για δουλειά. Και πιστέψτε με, μας περιμένει όλους μας πολύ δουλειά στο Μαλεβίζι!
Σχετικά με τις όποιες συνεργασίες με όμορους δήμους που αναφέρετε, να είστε σίγουρος πώς δεν θα διστάσουμε ούτε στιγμή να προχωρήσουμε σε αυτές, αρκεί να είναι προς όφελος των δημοτών του Μαλεβιζίου. Χωρίς κρυφά ανταλλάγματα, χωρίς συνδιαλλαγές, και πάντα με τη σύμφωνη γνώμη των κατοίκων του Μαλεβιζίου.

Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Κώστας Μαμουλάκης

Δήμαρχος Μαλεβιζίου

3 σχόλια:

  1. Ένα μεγάλο μπράβο στον νέο Δήμαρχο Μαλεβιζίου για την άμεση απάντησή του και για τις υποσχέσεις που δίνει. Ελπίζω μονάχα να αναμένει και ο ίδιος πως θα κριθεί βάσει του προγράμματός του αλλά και των υποσχέσεων που δίδει.
    Ως δημότης στο Μαλεβίζι περιμένω να γίνουν τα λόγια έργα. Όχι εντός των επόμενων μηνών αλλά άμεσα. Δε μιλάω για έργα μεγαλόπνοα ή πολυδάπανα αλλά για αποφάσεις που θα βελτιώσουν ΣΗΜΕΡΑ την ποιότητα της ζωής των δημοτών σας κύριε Μαμουλάκη.
    Θα θιγεί κανείς από τις αποφάσεις αυτές αν τις λάβετε τελικά; Μα φυσικά και ναι! Αυτοί που σταθμεύουν πάνω στα πεζοδρόμια και πάνω στις διαβάσεις, οι έμποροι που θεωρούν πως τα πεζοδρόμια είναι προέκταση του πεζοδρομίου τους, αυτοί που δε κλείνουν δρόμους και εμποδίζουν την ομαλή κυκλοφορία και αρκετοί άλλοι. Βαρεθήκαμε να αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου το κόστος της βελτίωσης της καθημερινότητάς μας γιατί στο τέλος εμείς γινόμαστε συνεχώς οι "κακοί" της υπόθεσης ενώ δε σπανίζει επίσης το φαινόμενο να θέτουμε την ακεραιότητά μας σε κίνδυνο για να προασπίσουμε τα αυτονόητα καθώς ορισμένοι ως ζώα αντιδρούν.

    Η αλλαγή μετά από τόσα χρόνια διαφθοράς μόνο χαρά μας γέμισε. Μένει να δούμε από εδώ και πέρα τι θα γίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το λαμόγιο με το "άγγελικό" πρόσωπο. Έτσι τουλάχιστον τον έχω βαφτίσει εγώ. Μην πιστεύετε ότι θα σας φτιάξει το Μαλεβύζι αν δεν βάλει κάτι στην τσέπη του όπως έκανε και στο Δήμο Ηρακλείου. Αν δεν υπάρξει σοβαρή αντιπολίτευση βλέπω οι ορέξεις του να μεγαλώνουν. Επιδιώξτε να τον δεσμεύσετε να δημοσιοποιήσει το εκκαθαριστικό της φορολογικής του δήλωσης όπως το έκανε ο κ. Τρουλινός Θεόφιλος στην αρχή της θητείας του και μετά τα ξαναλέμε.

    Αγκάθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για το Μαλεβίζι ρε γμτ...

    Ντραμπάκουλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή