ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Συνάντηση για τη δημιουργία ιατρείου κοινωνικής αλληλεγγύης Ηρακλείου.

Η υγεία είναι δικαίωμα όλων μας:

Το τελευταίο χρονικό διάστημα αποτελεί όλο και πιο συχνό φαινόμενο, συμπολίτες μας να δοκιμάζονται κοινωνικά και να στερούνται βασικών αγαθών όπως η υγεία. Όλο και περισσότεροι συνάνθρωποι μας μένουν άνεργοι και ανασφάλιστοι, δυσκολεύονται να προσεγγίσουν οποιαδήποτε δομή υγείας. Άλλοι, όπως οι οικονομικοί μετανάστες, είτε από φτώχια, είτε από φόβο μένουν παραμελημένοι παρά τα σημαντικά προβλήματα υγείας τους.

Ταυτόχρονα, η αντιμετώπιση που τυγχάνει το εθνικό σύστημα υγείας της χώρας μας στην εποχή του μνημονίου, εμποδίζει πολλούς συμπολίτες μας με σημαντικά και χρόνια προβλήματα υγείας να λαμβάνουν την οποιαδήποτε ιατρική φροντίδα.

Υπό αυτές τις συνθήκες, οφείλουμε να κινητοποιηθούμε για το δικαίωμα όλων μας στην υγεία, να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας σε όλους όσοι δοκιμάζονται. Το παράδειγμα του ιατρείου κοινωνικής αλληλεγγύης Ρεθύμνου, δείχνει πως οι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας μπορούν να πετύχουν πολλά και να προσφέρουν αρκετές υπηρεσίες στους συμπολίτες μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, τη Δευτέρα 7/9 στις 19:00, στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί μία πρώτη συνάντηση προς τη δημιουργία ιατρείου κοινωνικής αλληλεγγύης στο Ηράκλειο.

· Σύλλογος Φοιτητών Ιατρικής Κρήτης.

· Πρωτοβουλία υγειονομικών για τη δημιουργία Ιατρείου κοινωνικής αλληλεγγύης Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου