ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Περιβαλλοντικό έγκλημα στη διασταύρωση του Αγίου Σώζοντα

Από τον περασμένο Οκτώβρη, και μετά από καταγγελία αναγνώστη, έχουμε αποκαλύψει ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ που λειτουργεί ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΩΖΟΝΤΑ στον οικισμό ΠΑΤΣΙΔΕΣ του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων. Χτες, περνώντας πάλι τυχαία από αυτό το σημείο, είδα ότι η κατάσταση έχει επιδεινωθεί πάρα πολύ.

ΧΩΜΑΤΕΡΗ1

Συγκεκριμένη εργοληπτική   επιχείρηση με έδρα το Ηράκλειο, χρησιμοποιεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ το συγκεκριμένο χώρο, για να εναποθέτει όλα τα προϊόντα εκσκαφής, αλλά και τα μπάζα από τις καθαιρέσεις σπιτιών, πεζοδρομίων, κλπ από τα ιδιωτικά και τα δημόσια έργα που εκτελεί, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ (ΠΡΩΗΝ) ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ.

Έτσι, η πλαγιά στην οποία πετιούνται τα μπάζα, και μάλιστα προωθούνται και με διάφορα εκσκαπτικά μηχανήματα προκειμένου να πάνε όσο το δυνατόν πιο χαμηλά, έχει χάσει κάθε ομορφιά, και έχει μετατραπεί σε ένα μεγάλο σκουπιδότοπο. Και αυτό γίνεται φυσικά για ένα και μοναδικό σκοπό: ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ! Αν ο εργολάβος πήγαινε όλα αυτά τα μπάζα στην εγκεκριμένη χωματερή που βρίσκεται 30 χιλιόμετρα από το Ηράκλειο, και θα ξόδευε πολλά χρήματα σε πετρέλαιο και φθορές των φορτηγών, αλλά και θα πλήρωνε και χρήματα για να εναποθέσει τα μπάζα εκεί. Ενώ τώρα, διανύοντας μόλις 10 χιλιόμετρα από το Ηράκλειο, και χωρίς να πληρώσει ούτε μία δεκάρα, κάνει τη δουλειά του μια χαρά!! ΦΥΣΙΚΑ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΤΟΠΙΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ!!

ΕΛΠΊΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ το θέμα να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, και να παρέμβει τόσο η Υπηρεσία Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κρήτης, όσο ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ κος ΜΑΡΚΑΚΗΣ. Σε περίπτωση που δε γίνει αυτό, υπάρχει ήδη έτοιμη γραπτή καταγγελία η οποία θα ταχυδρομηθεί και στους δύο, στην οποία περιγράφεται ακριβώς το σημείο, αλλά και η χρήση που γίνεται. Και στις φωτογραφίες που θα επισυνάψω στη γραπτή καταγγελία, δε θα έχω κρύψει το όνομα της εργοληπτικής επιχείρησης που φαίνεται πάνω στα μηχανήματα..

MPAZA

DSC03038

[§©  ¤ ¡ 3[11].jpg]

1 σχόλιο:

  1. Den Bori na eidopithi kanenas armodios na stamatisi afto?? To eidame kai emeis htes otan vriskotane eki parapano apo 4 betonieres kai eskafis!!
    kalathaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή