ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

O Χρυσοχοΐδης αποδείχτηκε… Ανθακοχοΐδης!!!

Απογοήτευσε τους πάντες με τις εξαγγελίες που έκανε κατά την επίσκεψή του στο Ηράκλειο χτες ο υπουργός ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Επαγγελματίες αλλά και δήμαρχοι εξέφρασαν έντονες επιφυλάξεις αναφορικά με τον τρόπο που μπορεί να επιτευχθεί η ανάπτυξη για την Κρήτη.

Τι κι αν τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών, που βασίστηκαν φυσικά σε κυβερνητικές πηγές, ανέφεραν ότι ο Υπουργός θα εξαγγείλει συγκεκριμένα μέτρα για την τοπική ανάπτυξη! Μάλιστα, άκουγα στα τοπικά κανάλια ότι “σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, θα υπογράψει εδώ στο Ηράκλειο την απόφαση για την ίδρυση της  εταιρίας “ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.”, που θα ασχοληθεί με τα μεγάλα έργα της Κρήτης”!! Άνθρακας όμως αποδείχτηκε ο .. “χρυσός” που περίμενε όλη η Κρήτη από τον Υπουργό. Δεν εισπράξαμε τίποτε άλλο παρά μεγάλα “ΘΑ” , που εμένα προσωπικά μου θύμισαν δεκαετία του ‘80!

Ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε ότι η κυβέρνηση διαθέτει ολοκληρωμένο αναπτυξιακό σχέδιο για τη χώρα και την Κρήτη,χωρίς να παρουσιάσει όμως κάποια στοιχεία γι’ αυτό. “Η στοχευμένη απάντηση στην κρίση ΘΑ είναι η υπογραφεί με κάθε περιφέρεια ενός αναπτυξιακού συμφώνου", αλλά κι αυτό ΘΑ γίνει το προσεχές διάστημα. “ΘΑ προκηρύξουμε μέσα σε λίγες εβδομάδες τα σχέδια του νέου επενδυτικού νόμου, ο οποίος σέβεται και το τελευταίο ευρώ του Έλληνα πολίτη” είπε ακόμα ο υπουργός, ενώ για την εταιρία “ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.” δήλωσε ότι ΘΑ ιδρυθεί περίπου σε δύο μήνες.

ΘΑ,ΘΑ, ΘΑ…

Σχεδόν 1,5 χρόνο κυβερνάτε κε Χρυσοχοΐδη και ήρθατε στο Ηράκλειο να μας πείτε ότι ΘΑ κάνετε κάποια πράγματα στο μέλλον για την ανάπτυξη. Τις περικοπές όμως και την αύξηση της φορολογίας τα κάνατε αμέσως…  Δεν υπάρχουν όμως πια άλλα περιθώρια… Οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία πίσω από την άλλη, ο κόσμος χάνει τη δουλειά του, και οι δήμοι χρωστάνε… Αυτά πρέπει να αντιμετωπιστούν ΧΘΕΣ. Όχι άλλα “θα” λοιπόν, αλλά ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΡΑ!!

2 σχόλια:

  1. Κι όμως... κάποιοι από τους τοπικούς άρχοντες, όπως ο Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Φραγκίσκος Παρασύρης, εξέφρασαν την πλήρη ικανοποίησή τους για τις εξαγγελίες του κ. Χρυσοχοΐδη, όπως διάβασα σήμερα...
    Έτσι γινόταν πάντα, έτσι γίνεται και σήμερα...

    Ντραμπάκουλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον κο Παρασύρη, ακολουθεί τα βήματα των προκατόχων του βουλευτών του Νομού Ηρακλείου. Αυτών που κατάφεραν μέσα σε τρεις δεκαετίες να προσφέρουν ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ στον τόπο αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή