ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Μητέρα με το νεογέννητο μωρό της χαροπαλεύουν, εξαιτίας καυγά δύο γιατρών στην αίθουσα τοκετού!!!

Ένα απίστευτο γεγονός έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον κόσμο: μια νεαρή µητέρα και το νεογέννητο µωρό της δίνουν µάχη για τη ζωή τους σε µαιευτήριο της Σικελίας, καθώς εξαιτίας ενός καβγά των γιατρών στην αίθουσα τοκετού δηµιουργήθηκαν επιπλοκές την ώρα της γέννας!!!

Η 30χρονη Λόρα Σαλπιέτρο µετέβη στο µαιευτήριο στην πόλη Μεσίνα της Σικελίας, ενώ είχαν σπάσει τα νερά της. Την ώρα όµως που εκείνη βρισκόταν µε πόνους στο κρεβάτι, οι γιατροί γύρω της άρχισαν να µαλώνουν για το εάν έπρεπε να της γίνει καισαρική ή όχι. Δεν έμειναν μόνο στα λόγια όμως, αλλά πιάστηκαν και στα χέρια!!! Κι ενώ ο  σύζυγος της Λόρας τους παρακαλούσε να σταµατήσουν και να προσπαθήσουν να βοηθήσουν τη γυναίκα του, αυτοί οι κύριοι, που έχουν ορκιστεί να υπηρετούν την υγεία των ασθενών , είχαν επιδοθεί σε αγώνα μποξ!!!. Η γυναίκα τελικά υποβλήθηκε σε καισαρική, όμως είχε χαθεί πολύτιμος χρόνος και για εκείνη, αλλά δυστυχώς και για το νεογέννητο αγγελούδι. Η άτυχη κοπέλα έχει χάσει πολύ αίµα και υποβλήθηκε σε υστερεκτοµή, ενώ το νεογέννητο υπέστη δύο καρδιακά επεισόδια…
Τώρα µητέρα και µωρό βρίσκονται στην Εντατική και οι γιατροί δεν µπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόµενο το παιδί να έχει υποστεί εγκεφαλική ζηµιά.
Σοκαρισµένος ο σύζυγος της γυναίκας δήλωσε: «Κινδυνεύω να χάσω την οικογένειά µου επειδή οι γιατροί αποφάσισαν να µαλώσουν µέσα στην αίθουσα τοκετού. Είναι απίστευτο. Ακόµα δεν µπορώ να συνειδητοποιήσω ότι δύο επαγγελµατίες φέρθηκαν κατ’ αυτόν τον τρόπο. Θέλω να µάθω γιατί η γυναίκα µου και ο νεογέννητος γιος µου αγωνίζονται τώρα για τη ζωή τους».
Ο υπουργός Υγείας της Ιταλίας Φερούτσιο Φάζιο εµφανίστηκε έξαλλος, λέγοντας: «Αυτό που έγινε είναι πάρα πολύ σοβαρό», ενώ οι δύο γιατροί τέθηκαν άμεσα σε διαθεσιμότητα. Το κακό όμως για τη νεαρή αυτή οικογένεια δυστυχώς έχει γίνει..
Ελπίζω μόνο οι νόμοι στη γειτονική Ιταλία να είναι πιο αυστηροί απ’ ότι στην Ελλάδα, και αυτά τα δύο αποβράσματα που θέλουν να λέγονται γιατροί να μη βλάψουν ποτέ πια άλλον άνθρωπο.

1 σχόλιο:

  1. Βρε και εγώ που νόμιζα πως για μια φορά είμαστε μοναδικοί στον κόσμο…
    kbibis

    ΑπάντησηΔιαγραφή