ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Ζητάει συγνώμη η ΕΡΤ για τον Τσόκλη

Σήμερα, μετά από τον σάλο που έχει ξεσπάσει Πανελληνίως για τις απόψεις που ο κος Τσόκλης εξέφρασε σχετικά με το βιασμό γυναικών, σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης παρακαλώ, η διοίκηση της ΕΡΤ αναγκάστηκε να να ζητήσει δημόσια και εγγράφως συγνώμη. Πιο συγκεκριμένα, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
Τετάρτη, 1/9/2010
    Προς: Τηλεοπτικούς συντάκτες
    Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
    Στις 15/8/2010 το απόγευμα, μεταδόθηκε σε επανάληψη από τη ΝΕΤ το ντοκιμαντέρ με τίτλο "Ο Τσόκλης στην Ιταλία", ένα αφιέρωμα στο γνωστό εικαστικό, η πρώτη προβολή του οποίου είχε γίνει στις 13/6/2000. Στη διάρκεια του ντοκιμαντέρ, ο κ. Τσόκλης προβαίνει σε δηλώσεις, οι οποίες απηχούν προσωπικές του απόψεις και δεν συνάδουν με το χαρακτήρα και την αποστολή της δημόσιας τηλεόρασης. Για το λόγο αυτό, η ΕΡΤ αισθάνεται την υποχρέωση να ζητήσει συγγνώμη από το κοινό της.
    Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ

Από αυτή την ανακοίνωση, πέρα από την ανώφελη συγνώμη, που δε μου λέει τίποτα, καθώς το κακό έχει γίνει, και οι απόψεις αυτού του ψυχικά άρρωστου κατά την άποψή μου ανθρώπου έχουν ακουστεί στο Πανελλήνιο, διαπίστωσα και κάτι άλλο: ΟΤΙ Η ΙΔΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!
Φαίνεται πως εκεί στην ΕΡΤ ήθελαν να σιγουρευτούν ότι δε θα ξεχαστούν τα λεγόμενα του “κυρίου”, φρόντισαν να του δώσουν βήμα να τα επαναλάβει μετά από 10 χρόνια… Να διαπαιδαγωγηθεί κι άλλη μια γενιά βιαστών!! 
Βάλτε το από τώρα στο πρόγραμμα για το 2020 κύριοι της Κρατικής Τηλεόρασης. Φροντίστε μόνο να προσέχετε πως ντύνονται οι κόρες σας, γιατί τα εκολαπτόμενα “Τσοκλάκια” παραμονεύουν…

3 σχόλια:

  1. Εαν ο Αλ Καπονε επαιζε υπεροχο βιολι,ΠΟΤΕ δεν θα πηγαινα να τον ακουσω....
    Εαν ενας ανθρωπος της τεχνης ειχε σαπια μυαλα,θα τον εφτυνα....
    Τα ζωα δεν παραγουν πολιτισμο και τεχνη.Ειναι η βασικη τους διαφορα απο τον ανθρωπο....
    Ενας μεγαλος καλλιτεχνης πρεπει να ανεβαζει τον ανθρωπο ,οχι να τον κανει χειροτερο ....
    Δημητρης Καραγιαννης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. auto pou me eksorgizei perissotero apo tis diloseis einai mallon o tropos ou ta media antedrasan i den antedrasan s autes.
    other than that i ERT panta gia ta baza.kai oli i tileorasi diladi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΙΚΟΛΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 8:50 π.μ.

    ΕΥΛΟΓΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΩΣ ΚΟΡΗΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ,ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΑΓΙΑΣ ΤΣΟΚΛΗ.ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΣΤΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΤΗΝΩΔΩΣ ΚΑΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ.ΠΟΛΛΩ ΔΕ ΜΑΛΙΣΤΑ,ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΤΡΕΠΕ ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ Η ΙΔΙΑ,ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, "ΑΥΘΟΡΜΗΤΩΣ",ΠΡΟΥΠΑΝΤΗΣΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ,ΠΡΟΣ ΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ "ΧΤΥΠΗΜΕΝΗΣ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή