ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Λυτρώστε ΣΗΜΕΡΑ τον κόσμο που αγωνίστηκε για το ΠΑΣΟΚ…

pasok-NEW23 Σεπτέμβρη σήμερα…Πιστεύω ότι είναι η καταλληλότερη μέρα του χρόνου για το ΠΑΣΟΚ να προχωρήσει σε μια νέα διακήρυξη αρχών και ιδεών, αφού οι παλιές έχουν πάει περίπατο:
“Ο αγώνας του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος για την εθνική μας αναγέννηση, για μια σοσιαλιστική και δημοκρατική Ελλάδα, στηρίζεται στην αρχή πως η εθνική μας ανεξαρτησία αποτελεί προϋπόθεση για την πραγμάτωση της λαϊκής κυριαρχίας, πως η λαϊκή κυριαρχία αποτελεί προϋπόθεση για την πραγμάτωση της κοινωνικής απελευθέρωσης, πως η κοινωνική απελευθέρωση αποτελεί προϋπόθεση για την πραγμάτωση της πολιτικής δημοκρατίας”.
Ποια εθνική ανεξαρτησία; Αυτή που έχουμε παραχωρήσει στην Τρόικα;
Ποια λαϊκή κυριαρχία; Όλος ο λαός είναι αντίθετος στα μέτρα, όμως το ΠΑΣΟΚ πάει κόντρα στις επιθυμίες του. Ποια κοινωνική απελευθέρωση; Η κοινωνία είναι δέσμια της φτώχειας και της ανεργίας, των συμφερόντων και των ρουσφετιών. Ποια πολιτική δημοκρατία; Αυτή του “συντάσσομαι με την κομματική γραμμή, αλλιώς διαγράφομαι”;
Έτσι, με λίγα απλά λόγια, θα μπορούσα ν’ αποδείξω ότι οι περισσότερες αρχές που διακηρύσσονταν τότε, το 1974, σήμερα δεν ισχύουν.
Μήπως είναι επίκαιρο λοιπόν σήμερα, πιο πολύ από κάθε άλλη φορά, να επαναφέρει ο Γιώργος την ιδέα γι’ αλλαγή συμβόλων και ονομασίας του κόμματος στο οποίο ηγείται; Γιατί ΠΑΣΟΚ δεν είναι αυτό… Είναι κάτι άλλο. Ας το προσδιορίσουν λοιπόν, ας του δώσουν ένα νέο όνομα , ας βρουν κι ένα άλλο σύμβολο. Έτσι, πιστέψτε με , θα ελευθερωθεί και πολύς κόσμος που έχει δώσει τη ζωή του για τον Ανδρέα κι εκείνο το ΠΑΣΟΚ, και που τώρα απλά παραμένει στο κόμμα γιατί δεν το κάνει η καρδιά του να το προδώσει….

2 σχόλια:

  1. Να κανουν ψυχαναλυση,να πανε σε μοναστηρια,να πανε να πνιγουνε,αυτοι και οι ψηφοφοροι τους.
    Καταστρεψαν τη χωρα μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή