ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Χοντραίνουν το παιχνίδι οι εργολάβοι του Ηρακλείου

ERGOLABOI Τον τελευταίο καιρό, όπου βρεθούν κι όπου σταθούν οι εργολήπτες δημοσίων έργων της Κρήτης, και του Ηρακλείου συγκεκριμένα, είναι όλο παράπονα για την κρίση στον κλάδο τους, ότι δεν βγαίνουν, ότι σφάζονται για τα έργα και δίνουν πολύ μεγάλες εκπτώσεις…

Ας μας εξηγήσουν λοιπόν γιατί σήμερα, σε ΔΥΟ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΕΡΓΩΝ στο δήμο Ηρακλείου, ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ  ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ , ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ; Δεν πρόλαβαν πάλι να “φτιάξουν” εις βάρος του Δημοσίου Συμφέροντος; Θυμίζω ότι κάτι αντίστοιχο είχε γίνει πριν μερικές ημέρες και στο διαγωνισμό για την ανάπλαση της Ούλαφ Πάλμε.

Έλα σου όμως που στον ένα από τους δύο διαγωνισμούς σήμερα, τους χάλασε τη δουλειά η Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Νέας Αλικαρνασσού (Δ.EΠ.Α.Ν.ΑΛ.) Α.Ε., η οποία κατέβηκε μόνη της, δίνοντας έκπτωση 31 % !!! Μάλιστα, η συγκεκριμένη εταιρία, επειδή είναι δημοτική επιχείρηση, δεν κάνει παζάρια με τους άλλους εργολάβους σε όποιους διαγωνισμούς κατεβαίνει.

Για να δούμε τώρα αν η Δημαρχιακή Επιτροπή του δήμου Ηρακλείου κατακυρώσει η όχι το έργο αυτό στη  (Δ.EΠ.Α.Ν.ΑΛ.) Α.Ε.. Έχει πάντως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να στείλει ένα μήνυμα στους εργολάβους, ότι δεν μπαίνει στη λογική του φτιαξίματος των έργων, όπως έχει υποχρέωση να κάνει. Και, αφού η έκπτωση είναι ικανοποιητική για το δήμο, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.

ΓΙΑΤΙ, ΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ, Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου