ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Με τέτοια φρεάτια, μην απορούμε αν πνιγούμε από τη βροχή…

Παρακολούθησα σήμερα στην τηλεόραση τις προσπάθειες σωστικών συνεργείων, αλλά και πολιτών , να σώσουν ανθρώπους τους οποίους είχαν παρασύρει τα ορμητικά νερά χειμάρρων που υπερχείλισαν από τη χθεσινή νεροποντή. Κι αναρωτήθηκα γιατί κάθε χρόνο, μετά από μια βροχή, να παρακολουθούμε το ίδιο έργο σε πολλές περιοχές της χώρας.

Βγαίνοντας έξω, και πηγαίνοντας μια εκδρομή σε χωριό κοντά στο Ηράκλειο, παρατήρησα μερικά από τα φρεάτια υδροσυλλογής των νερών της βροχής (σχάρες)  που υπήρχαν στον κεντρικό δρόμο του χωριού, και πήρα την απάντησή μου… ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΠΑΖΩΜΕΝΑ!!

Μην απορούμε λοιπόν όταν με την πρώτη βροχή πλημυρίζουν σπίτια, και παρασύρονται αυτοκίνητα και άνθρωποι. ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ‘Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ…

ΦΡΕΑΤΙΟ1

ΦΡΕΑΤΙΟ2

1 σχόλιο:

  1. Τι να τα κάνεις τα φρεάτια; Σιγά το πράμα!!!! Αυτό το κάνει ο Δήμος για να μην παραπονιόμαστε ότι δεν έχουμε νερό. Πάρτε λοιπόν νερό να πάει μέχρι το κόκκαλο και να μην ξαναμιλήσετε για νερό. Νερό να σας πνίξει σας παρέχει ο Δημος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή