ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Ξανά στην πλατεία Ελευθερίας την Κυριακή με τους “Πολίτες κατά του Χρέους”

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011 στις 8 το βράδυ καλούν οι Πολίτες κατά του Χρέους του Ηρακλειώτες.

image

Αυτό αποφασίστηκε στη χτεσινή γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο πολύκεντρο νεολαίας του δήμου Ηρακλείου. Αποφασίστηκε ακόμα να γίνουν και άλλου είδους κινητοποιήσεις, όπως συμβολική κατάληψη του κτιρίου της ΔΕΗ στο Τσαλικάκη με τη συμπαράσταση των εργαζομένων της, ως αντίδραση στη αναγκαστική συμμετοχή της εταιρίας στην είσπραξη του έκτακτου τέλους ακινήτων, αλλά και άρνηση πληρωμής του κεφαλικού φόρου που ήδη έχει αποσταλεί σε πολλούς συμπολίτες μας.

Τέλος,αποφασίστηκε να ενημερωθούν για την κίνηση αυτή οι διάφοροι φορείς της πόλης του Ηρακλείου, όπως ο εμπορικός σύλλογος, το εργατικό κέντρο Ηρακλείου, ο σύλλογος ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων, ώστε να υπάρξει  συντονισμός των δράσεων .

Με το σύνθημα λοιπόν “ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ, ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ” , κάνουμε μια νέα αρχή την ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 8 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Και πρέπει να δώσουμε δυναμικό παρόν, για να γίνει το κίνημα των “Πολιτών κατά του Χρέους” ένας υπολογίσιμος μοχλός πίεσης προς τους τοπικούς βουλευτές και την Κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου