ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Μεγάλη συγκέντρωση χτες (22-2-2012) και στον Άγιο Νικόλαο

image Μεγάλη συμμετοχή είχε η χτεσινή (22-2-2012) αντιμνημονιακή συγκέντρωση και πορεία στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης. Οι πολίτες, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, αγνόησαν τις καιρικές βγήκαν στους δρόμους να διαμαρτυρηθούν για  τα νέα μέτρα , χτυπώντας κατσαρόλες και κρατώντας πανό.
Κατά τη συγκέντρωση, απεύθυναν τον παρακάτω χαιρετισμό οι  "Αλληλέγγυοι Πολίτες Μιραμπέλλου" (Ο χαιρετισμός πραγματοποιήθηκε με τρόπο θεατρικό .Ένας πρεσβύτερος μαντιναδολόγος και ένας νεαρός ακτιβιστής διάβαζαν εναλλάξ το παρακάτω κείμενο):

“Όσο κι αν δεν είναι ορατό για πολλούς αγαπητοί μας φίλοι, ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος άρχισε. Τούτη τη φορά, δεν έχει κινήσει ο εχθρός από το Βορρά με κανόνια να υποτάξει τους λαούς, δεν παρατάσσει εναντίον μας σιδερόφρακτες λεγεώνες, ούτε προτείνει τα Luger για να εκτελέσει 10-20-50-100 πατριώτες ή να αφανίσει 20-30 χωριά μας.
Παιδιά, το βλέπουμε δεν το βλέπουμε, άρχισαν τα όργανα. Απλά τώρα δε μας την πέφτουν από τα κρύα με μπόμπες για να μας κάνουν καλά, δε στέλνουν στρατά, ούτε μας σκοτώνουν στην ψύχρα.
Ο εχθρός σήμερα έρχεται μασκαρεμένος σωτήρας να κατακτήσει να εξαθλιώσει και να αφανίσει τη φυλή των Ελλήνων. Μετά τη στάση που έδειξαν οι νάνοι της πολιτικής μας σκηνής, δίδεται ξανά η ευκαιρία στους Έλληνες να γίνουν μια γροθιά και με πρότυπο τον συγκρητισμό των αρχαίων προγόνων μας να αντιμετωπίσουν τον κοινό εχθρό.
Σήμερα λοιπόν, μας βάζουν και σως για να γλιστράει, και το παίζουν σωτήρες. Αφού τα ντόπια λαμόγια μας έδωσαν στεγνά, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να μονιάσουμε, όπως έκαναν και οι Κρήτικοι στην εποχή των Ρωμαίων, που ακόμα και αν οι πόλεις κράτη είχαν μεταξύ τους πολέμους, όταν η Κρητή κινδύνευε από εισβολείς, τα έβρισκε, έσμιγε και τα έβγαζε πέρα.
Η πολυτέλεια κομματικών διενέξεων και διχασμών έχει μπει πια στο περιθώριο. Ο εχθρός είναι κοινός και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί. Πράσινοι- Κόκκινοι-Μπλάβοι. Γκρίζοι ή Μαύροι Έλληνες ενωθείτε και οπλιστείτε με θάρρος, έχοντας υπόψιν ότι νίκη χωρίς μάχη δεν έρχεται ποτέ.
Τέρμα τα δίφραγκα, δεν υπάρχει χρόνος για σώβρακα και φανέλες. Παιδιά ο εχθρός είναι ένας και μας χαιρετά από την αυλή μας. Μάνες, παππουδες, χωρικοί, νίντζα, νάνοι και αυλικοί, σκωθήτε, μας παίρνουνε και το βρακί. Β-Ρ-Ε-Ι-Τ-Ε Τ-Α, ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΥΤΕΙΤΕ αλλα να ξέρετε ότι έχει δρόμο.
Ενωθείτε και δώσετε παρών στο πανελλήνιο κίνημα αντιδράσεων.
Μια κυβέρνηση εκλεγμένη από τον λαό, μας πρόδωσε, και μια κυβέρνηση δοτή, παράδωσε το κλειδί της χώρας στους σύγχρονους και αδίστακτους τοκογλύφους.
Ας μαζευτούμε να κατέβουμε μαζί με το κύμα που έχει απλωθεί σε όλη την Ελλάδα. Αυτοί που “διαλέξαμε¨ εμεις μας πούλησαν, και αυτοι που διαλέξανε αυτοί μας ξεπούλησαν. Βούλιαξαν τον Τιτανικό μεσοπέλαγα με τους καρχαρίες.
Δεν υπάρχει καιρός για απόδοση ευθυνών, σήμερα που ο εχθρός είναι στην πόρτα με το κλειδί που του παρέδωσε ο Παπαδήμος στο χέρι.
Δεν είναι ώρα να τσακωνόμαστε για το ποιός έλυσε το χειρόφρενο, την ώρα που μας έχει πάρει η κατηφόρα και ο γκρεμός είναι φάτσα.
Το ψήφισμα του Δήμου Αθηναίων στα 510π.χ. αναφέρει ότι, αν κάποιος καταλύσει τη δημοκρατία ή κατέχει κάποιο αξίωμα κατά το χρόνο που η Δημοκρατία έχει καταλυθεί, να θεωρείται εχθρός των Αθηναίων. Η περιουσία του να δημεύεται.
Ο όρκος των Αθηναίων εκείνης της εποχής έλεγε:
Θα συντελέσω και με λόγια και με έργα και με την ψήφο και με το ίδιο μου το χέρι στη θανάτωση εκείνου που θα καταλύσει τη Δημοκρατία. Τα ίδια θα πράξω και για όποιον καταλάβει κάποιο αξίωμα, αφού έχει καταλυθεί η δημοκρατία και για όποιον συνεργήσει στην επιβολή τυραννίας. Ο επίορκος να καταστραφεί ο ίδιος και η οικογένεια του.
Στο Ελληνικό Σύνταγμα της 3ης Σεπτέμβρη 1843, παραμένουμε πιστοί με όλη την ψυχή μας και το σύνταγμα αυτό στο άρθρο 107 αναφέρει: “Η τήρησή του συντάγματος αφιερούται εις τον πατριωτισμό των Ελλήνων.” Τα ίδια ακριβώς, αναφέρει στο άρθρο 1-1-4. το Σύνταγμα της δεκαετίας του 60 και επαναλαμβάνει το ισχύον σύνταγμα στο άρθρο 120.
Να σας πω και 'γω τι κατάλαβα - Δεν είναι ότι νιώθω πως έχω δίκιο. Έχω και έχουμε δίκιο. Το λέει πατέρας μας, ο παππούς και ο προ – προ -προ πάππους μας. Και δεν είναι μόνο ότι μας δίνουν δίκιο. Μας καλούν να κάνουμε το καθήκον μας, όπως έπραξαν και αυτοί.
Η ιστορία αγαπητοί μας φίλοι επαναλαμβάνεται – η δε ελευθερία μας, η δημοκρατία και η υπεράσπιση της εθνικής μας αξιοπρέπειας, υπόστασης και προάσπισης της γλυκιάς πατρίδας επαφίεται στον πατριωτισμό καθενός από μας. Ξεσηκωθείτε ενωμένοι.
Δεν την πατήσαμε, δεν την πατούμε. Αγαπάμε την Ελλάδα; Απόδειξη. Χώρια βράζουμε, μαζί θα κάνουμε μπαμ και οι κατσαρόλες μας όπως χτυπούν τώρα κενές, θα τις γεμίσουμε, θα νικήσουμε και θα το γλεντήσουμε παρέα. ”
image
image
image
Οι φωτογραφίες είναι από το ιστολόγιο: http://merambellonews.blogspot.com/2012/02/blog-post_1266.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου