ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Μην ψαρώνετε!

image Το παιχνίδι που παίζουν πολλοί κυβερνητικοί βουλευτές, δεν ξέρω αν το έχει πάρει χαμπάρι μεγάλη μερίδα του κόσμο. Έχει πάντως αρχίσει να γίνεται πολύ εμφανές, στην προσπάθειά τους να πείσουν ότι από αυτούς ξεκινά η όποια θετική για τους πολίτες πρωτοβουλία της κυβέρνησης.
Οι Βουλευτές λοιπόν αυτοί, έχουν πληροφορίες “εκ των έσω” ότι η κυβέρνηση προτίθεται είτε να καταθέσει κάποια τροποποίηση σε νομοσχέδιο, είτε να βγάλει κάποια απόφαση. Σπεύδουν, μέσω φυσικά των συνεργατών τους που συντάσσουν τα κείμενα, να καταθέσουν δήθεν ερωτήσεις ή και προτάσεις στους αρμόδιους Υπουργούς, προτείνοντάς τους αυτό που γνωρίζουν ότι έχει ήδη αποφασιστεί και πρόκειται να γίνει, ή έχουν την πληροφορία ότι συζητιέται θετικά στα υπουργικά γραφεία και συμβούλια. Και, ω του θαύματος, η πρότασή τους γίνεται δεκτή σε σύντομο χρονικό διάστημα!!!
Αρχιμάστορας αυτής της “τεχνικής είναι ο δικός μας, Ηρακλειώτης βουλευτής του ΠΑΣΟΚ...
κος Κεγκέρογλου, χωρίς να θέλω φυσικά να “αδικήσω” τους υπόλοιπους!!! Προχτές (21-2-2012) κατέθεσε πρόταση για παράταση της προθεσμίας για τη δήλωση αυθαιρέτων, που έληγε τέλος του μήνα, και η παράταση δόθηκε την επόμενη μέρα! Την ίδια μέρα φυσικά κατέθεσε παρόμοια πρόταση και ο κος Παρασύρης!! . Ακόμα, χτες (22-2-2012) ο κος Κεγκέρογλου κατέθεσε άλλη πρόταση για ρύθμιση των δανείων των νοικοκυριών, και σήμερα άρχισαν ήδη οι διαρροές ότι ο Βενιζέλος – στον οποίο κατά διαβολική σύμπτωση είναι προσκείμενος ο κος Κεγκέρογλου – φέρνει νομοθετική ρύθμιση για τα στεγαστικά δάνεια
Δε θέλω να στοχοποιήσω τον κο Κεγκέρογλου μόνο, γιατί αυτό συμβαίνει με όλους, ανάλογα με τις πληροφορίες που έχει ο καθένας τους. Όμως αυτά τα δύο πολύ πρόσφατα παραδείγματα κάνουν τόσο πολύ “μπαμ”, που δεν άντεξα να μην τα σχολιάσω!!!
Μην ψαρώνετε λοιπόν φίλοι μου από αυτές τις ερωτήσεις και τις ανακοινώσεις. Όπως καλά γνωρίζετε πλέον, το παιχνίδι είναι στημένο! Απλά προσπαθούν να μετριάσουν λίγο τον πόνο που μας προξένησαν με αυτά που ψήφισαν, και ο καθένας θέλει να περάσει στον κόσμο ότι αυτός προώθησε την κάθε ευνοϊκή ρύθμιση!!
Η ουσία όμως παραμένει: αφού πρώτα με την πολιτική τους μείωσαν μισθούς και συντάξεις, αύξησαν τη φορολογία, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τα δάνειά μας, μας πετάνε τώρα ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ το τυράκι των δήθεν ευνοϊκών ρυθμίσεων !
Καλοδεχούμενη φυσικά η όποια ευνοϊκή για τους δανειολήπτες ρύθμιση. Αλλά, επειδή αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να χάσουν οι τράπεζες, κρατώ επιφυλάξεις μέχρι να ανακοινωθεί, και τότε θα εκφέρω άποψη.
Όμως μη νομίζουν κάποιοι ότι με αυτό τον τρόπο θα εξιλεωθούν με όσα έχουν κάνει μέχρι σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου