ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Μούντζωσαν επισήμους σε παρέλαση στα Ιωάννινα (φωτ.)!

ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑΤα Ιωάννινα γιόρταζαν σήμερα την 99η επέτειο της απελευθέρωσής τους από τους Τούρκους (21 Φεβρουαρίου 1913). Ο σημερινός εορτασμός όμως ήταν διαφορετικός από άλλες χρονιές.
Η παρουσία των ματ ήταν πολύ έντονη (17 διμοιρίες!!!). Μάλιστα, δεν άφησαν ούτε κάποιους κτηνοτρόφους να μοιράσουν γάλα στους πολίτες, σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Πόσο δε τους περίπου 200 διαδηλωτές που είχαν μαζευτεί για να διαμαρτυρηθούν.
Αυτούς όμως που δεν μπόρεσαν να προβλέψουν, και επομένως να ελέγξουν, ήταν οι μαθητές που παρέλασαν!
Τα παιδιά, επέλεξαν να στρέψουν το κεφάλι τους προς την αντίθετη πλευρά της εξέδρας των επισήμων ή να τείνουν την ανοικτή παλάμη τους προς αυτή!
ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ Η κίνηση αυτή δυσαρέστησε το δήμαρχο Ιωαννίνων, ο οποίος αποχώρησε! Και φυσικά, έκανε και δηλώσεις σχετικά με την κίνηση αυτή των μαθητών, λέγοντας: “Γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυσκολίες που διέρχεται η πατρίδα μας. Θεωρούμε όμως ότι οι ύβρεις στη διάρκεια της παρέλασης προσβάλλουν πρώτα την ιστορία μας και στη συνέχεια τη νέα γενιά η οποία έχει ύψιστο καθήκον να συνεχίσει να αγωνίζεται για τα ιδανικά της ελευθερίας και της δημοκρατίας…”
Μην έχετε καμία αμφιβολία κε δήμαρχε, ότι η νέα γενιά αυτή που σας μούντζωσε, το έκανε επειδή ακριβώς έχει συναίσθηση του καθήκοντος που έχει να αγωνιστεί για τη δημοκρατία. Άλλωστε, γι’ αυτό ακριβώς το έκανε: επειδή η πλειοψηφία των δήθεν επισήμων που παραβρίσκονται σε κάθε παρέλαση, έχει συμβάλει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην κατάλυση της δημοκρατίας, όπως αυτή ορίζεται από το σύνταγμα.

1 σχόλιο:

  1. Είπε ο Δήμαρχος..
    για την τη νέα γενιά η οποία έχει ύψιστο καθήκον να συνεχίσει να αγωνίζεται για τα ιδανικά της ελευθερίας και της δημοκρατίας…”
    Μα για όνομα του Θεού, επιτέλους, ξυπνήστε οι μεγάλοι,και μην ζητάτε από την νεολαία να υπερασπίζεται την Δημοκρατία,την οποία εσείς καταπατήσετε και πλέον δεν υπάρχει..ας μην γελιόμαστε. Αυτή η γενιά είναι πλέον καταδικασμένη, ενώ άλλοι θησαύρισαν..και βλέπουν-στο πρόσωπό σας- αυτούς τους ίδιους που έχουν μερίδιο στην σημερινή κατάσταση.Δεν ευλογώ την βία -αλίμονο -μα και αυτοί οι ... επίσημοι..να είναι ευχαριστημένοι που γυρίζουν στο σπίτι τους...
    Νεφέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή