ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Κοινωνική ευαισθησία με αντάλλαγμα από το δήμο Ηρακλείου

Γράφει ο Eupalinos 2810:
image Εδώ και κάποιες μέρες, όπως ήδη έχει ενημερώσει το blog των αντιπάλων, αναζητείται ο χώρος που θα στεγάσει το Κοινωνικό Ιατρείο. Οι δύσκολες μέρες που περνάει η κοινωνία μας έχει ευαισθητοποιήσει και ενεργοποιήσει ένα μέρος των πολιτών της πόλης μας που είναι έτοιμο να προσφέρει τη βοήθεια του σε όσους την έχουν ανάγκη.
Δυστυχώς όμως οι δύσκολες μέρες που περνάμε φαίνεται να αδυνατούν να βελτιώσουν τις πολιτικές συμπεριφορές αυτών που επιλέξαμε (;) να μας αφεντεύουν. Αντίθετα εξακολουθούν να επιδιώκουν την εκμετάλλευση του πόνου των πολιτών προς όφελος τους. Φυσικά οι πολιτικοί του Ηρακλείου δεν αποτελούν εξαίρεση .
Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες,....
την εξαιρετική πρωτοβουλία των γιατρών της πόλης μας για τη δημιουργία του κοινωνικού ιατρείου θέλησε να εκμεταλλευτεί ο δήμαρχος Ηρακλείου όταν πρότεινε να «αγκαλιάσει» το κοινωνικό ιατρείο της πόλης προσφέροντας χώρο για την εγκατάσταση του. Σαν αντάλλαγμα ζήτησε να παρουσιαστεί η δημιουργία του ιατρείου σαν πρωτοβουλία του Δήμου και κατ’ επέκταση του ίδιου του Δημάρχου.
Οι εθελοντές δημιουργοί του Ιατρείου αρνήθηκαν και έτσι ακόμα το Κοινωνικό Ιατρείο είναι άστεγο. Σαφώς χαιρόμαστε που ο Δήμαρχός μας έχει διάθεση για κοινωνικό έργο, αλλά ελπίζουμε να καταφέρει να βρει τρόπο να τη διοχετεύσει σε άλλες φιλανθρωπικές, πραγματικά δικές του, πρωτοβουλίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου