ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Ολόκληρη η συνέντευξη Παπανδρέου (βίντεο)

Για όσους την έχασαν, και ΘΕΛΟΥΝ (;;) να τη δουν!!! Περιμένουμε τα σχόλιά σας!!

πρώτο μέρος

δεύτερο μέρος

4 σχόλια:

  1. απλα αξιολυπητος...θα ηθελα να μαθω ποιανου ιδεα ηταν να δωσει αυτη την στημενη παρασταση ο γιωργακης παρεα με τα φερεφωνα παπαγαλακια δημοσιοκαφρους!!!!!αλλα πιο αξιολυπητος ειναι ο βλακας ο κοσμος που θα τρεξει σαν γνησιο και πιστο κομματοσκυλο να στηριξει την πολιτικη του μνημονιου διχως ενοχες απλα και μονο για μικροπολιτικα συμφεροντα...εμπρος λοιπον βαψτε το χαρτη της ελλαδας πρασινο και μπλε,αποδειξτε ποσο μαλακες ειστε ακομα μια φορα!!ξυπνηστε ζωα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε την είδα τη συνέντευξη, λόγω έλλειψης χρόνου. Τη φανταζόμουν στημένη (μόνος του "έπαιζε μπάλα'" ο Γιωργάκης), και απ' ότι καταλαβαίνω από αντιδράσεις κόσμου, ήταν [και] αυτό.
    Επίσης, τη φανταζόμουν με το Γιωργάκη να λέει τα γνωστά, με τη βοήθεια των μεγαλοδημοσιογράφων, ότι δηλαδή, "μας έσωσε από τη χρεωκοπία", "οι θυσίες ήταν απαραίτητες", "για το καλό της πατρίδας ρημάζω το λαό και τα δίνω στους τραπεζίτες και τους βιομήχανους", μπλα, μπλα, μπλα. Και απ' ότι κατάλαβα, ήταν [και] αυτό.

    Αυτό που δε φανταζόμουν είναι πως λόγω της γνωστής του ηλιθιότητας ως άτομο, ο Γιωργάκης θα ξεφτιλιζόταν στα μάτια όλου του λαού. Διότι, απ' ότι κατάλαβα, αυτό έγινε. Είναι γνωστό βέβαια πως είναι δεν είναι απλά ένας καπιταλιστής, είναι ένας χαζός καπιταλιστής πολιτικός, που απλά λέγεται Παπανδρέου. Αυτό όμως, ειδικά σε μια κρίσιμη στιγμή, λειτουργεί πολύ αρνητικά, διότι εξαγριώνει τον κόσμο, που όχι μόνο βλέπει ότι ρημάζεται, αλλά ρημάζεται και από κάποιο άθλιο ανθρωπάκι που δε ξέρει καλά-καλά τι να πει, ακόμα και σε μια στημένη συνέντευξη, όπως ο Παπανδρέου. Και αυτό "πονάει" ακόμα πιο πολύ...Περισσότερα ίσως να γράψω αργότερα, όταν δω τη συνέντευξη σε μαγνητοσκόπηση.


    «Στις σχέσεις ανάμεσα σε μια αδύνατη κυβέρνηση κι έναν εξεγερμένο λαό, αργά ή γρήγορα έρχεται η στιγμή που κάθε βήμα της εξουσίας εξαγριώνει τις μάζες και κάθε άρνησή της να δράσει τους προκαλεί την περιφρόνηση».

    Ο λαός βέβαια δεν είναι εξεγερμένος (ακόμα), αλλά ας πούμε πως "είναι στα σπάργανα"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταρχήν να πω κι εγώ με την σειρά μου ότι η όλη ιστορία ήταν ένα ρεσιτάλ βαρεμάρας. Πραγματικά ακόμη και οι συμμετέχοντες (εκτός του Γιωργάκη που είχε ένα ψιλοάγχος) θα πρέπει να βαρέθηκαν τη ζωή τους. Ακόμη και το λεξιλόγιο ήταν τόσο φτωχό που άκουγες συνέχεια επί 2 ώρες τα ίδια ακριβώς πράγματα! Ούτε καν μια προσπάθεια να αλλάξει την σύνταξη, τις λέξεις, να κάνει μια τσαχπινιά βρε αδερφέ!! Το απόλυτο τίποτα!!! (Μ' αρέσει που ο Καψής έλεγε ότι ο πρωθυπουργός θα προκαλέσει σεισμό...κάτι λάθος κατάλαβε πάλι...)

    Τραγικός πραγματικά, πολύ πιο "μπροστά" από άλλες φορές...

    Από εκεί και πέρα όμως υπάρχει και η ουσία:
    Σε καμία περίπτωση δεν είπε καθαρά ότι θα κάνει εκλογές. Είπε ότι "ίσως", "αν", "θα συνεκτιμηθούν παράγοντες" και άλλες παρλαπίπες, γιατί η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολύ μεγάλα συμφέροντα πίσω απ' ότι γίνεται που ΔΕΝ θα αφήσουν εύκολα την μαριονέτα τους να κάνει βουλευτικές εκλογές.

    Είναι δύσκολο να τρομοκρατήσει τον κόσμο η απειλή ότι θα πέσει μια χούντα που έχει παραβιάσει το μισό σύνταγμα για να παραδώσει την χώρα στους τραπεζίτες και τα διεθνή λαμόγια των χρηματιστηρίων και των πολυεθνικών.

    Απ' την άλλη όμως να ξέρουμε ότι ο αγώνας δεν θα είναι τόσο απλός. Το να τους λιώσουμε εκλογικά ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ, είναι μια αναγκαία αλλά όχι ικανή συνθήκη για να ξεκουμπιστούν από την χώρα. Μακάρι να γίνει, αλλά η δική μου γνώμη είναι ότι θα χρειαστούν μεγάλοι αγώνες από τον Ελληνικό λαό που θα πρέπει να τους δώσει με κάθε τρόπο.
    Όμως έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασία η έλλειψη ΚΑΘΕ έννοιας πολιτικής νομιμοποίησης αυτών των ανθρώπων.

    Είναι ξένοι στην χώρα τους, κι αυτό το μήνυμα θα πρέπει να το πάρουν ΜΕ ΚΑΘΕ τρόπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ή αυτός ζει σε άλλον πλανήτη ή εμείς είμαστε εκτός πραγματικότητας.....δεν υπάρχει....ό,τι γελοιότερο έχω δει ποτέ μου...δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουν την αγανάκτηση που νιώθω...απλά κωμικοτραγικός.....και αυτοί που τον επέλεξαν με τόοοοοοοοσο σθένος ή βλακέντιοι ή απελπισμένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή