ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Ο Κουράκης στο mega, και οι υπόλοιποι…στα αζήτητα!!!

Αυτή τη στιγμή ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου κος Γιάννης Κουράκης δίνει συνέντευξη στo mega, στην εκπομπή των Καμπουράκη – Οικονομέα.

Είδατε εσείς κανένα από τους άλλους υποψήφιους δημάρχους του Ηρακλείου να βγει σε κανάλια εθνικής εμβέλειας;;; Εδώ καλά καλά για να βγουν στα τοπικά, φτύνουν αίμα!!!

Διάβαζα χτες ένα δελτίο τύπου της παράταξης “Ανθρώπινη Πόλη”, που μεταξύ άλλων έλεγε: “(Η Ανθρώπινη Πόλη) Ευχαριστεί τα μέσα ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους που προβάλουν τη δραστηριότητα της κίνησης και συμβάλουν στη διάδοση του πολιτικού της λόγου. Λυπάται όμως και για εκείνα τα μέσα που δεν το κάνουν. Ελπίζει στη διόρθωση αυτής της συμπεριφοράς όπου υπάρχει. Γιατί αυτή η συμπεριφορά δεν τιμά το «δημοκρατικό Ηράκλειο» ”.

Από τη μία λοιπόν έχουμε τον κο Κουράκη, με πρόσβαση με κανάλια Πανελλήνιας εμβέλειας, και από την άλλη τους υπόλοιπους υποψήφιους, που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ!!!

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ!!!

4 σχόλια:

  1. Ο Δήμαρχος φροντίζει να κάνει "έργα" τα οποία είναι ένα τεράστιο μηδενικό όταν η πόλη δεν έχει νερό. Ας έλυνε το πρόβλημα ύδρευσης και ας μην έκανε τίποτε άλλο. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και να μην είχαμε νερό, να πούμε όλοι στο διάολο να πάει. Όμως όταν το νερό που τρέχει μερικά μέτρα κάτω από τα πόδια μας και ειδικά στο κέντρο του Ηρακλείου είναι όχι μόνο άφθονο αλλά και ανεκμετάλευτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΡΕ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ 50ΕΥΡΟΥ.
    ΑΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ "ΕΚΠΟΜΠΗ" ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΛΛΑ. ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ, Ο ΗΛΙΑΔΑΚΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗ... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΦΙΟΖΟΥ.
    ΚΑΙ Ο "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ" ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΕΛΕΟΣ... ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ...
    ΜΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ - ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ- ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??? ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και όχι μόνο το πόθεν έσχες. Ποιος ξέχασε τη δίκη του Ξενία που πέρα από κάθε έννοια Νομικής πήρε άλλη μία αναβολή για να μην δικαστεί ο "αυτοκράτορας-δικτάτορας"
    Δυστυχώς, αυτή είναι η κοινωνία της πόλης μας. Ξεπουλημένοι, βολεμένοι νεόπλουτοι , αμόρφωτοι γλύφτες της εξουσίας.
    Τέτοιο δήμαρχο θέλουμε. Να τον χαιρόμαστε!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή