ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ιδιωτικός χώρος ο … πεζόδρομος της Αγίου Τίτου!!!

agioytitou1Άλλος ένας συμπολίτης μας Ηρακλειώτης, και μάλιστα κάτοικος του κέντρου  της πόλης, έχει αποφασίσει ότι … ο πεζόδρομος της Αγίου Τίτου, είναι ιδιωτικός χώρος στάθμευσης!!! Μάλιστα, όπως θα δείτε στην φωτογραφία παρακάτω, η οποία τραβήχτηκε χθες το μεσημέρι στις 12:30, έχει αφήσει και σημείωμα στο αυτοκίνητο, που γνωστοποιεί στους περίεργους περαστικούς (όπως εμένα!!) ότι Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΙ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ!!!

agioytitou2

Προφανώς για τον κύριο δεν έχει σημασία ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ. 

Άσε που ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΧΩΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ. Φαίνεται ξεκάθαρα από την πλακόστρωση ότι το όχημα βρίσκεται τουλάχιστον κατά το ήμισι σε δημόσιο χώρο, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΡΑΣΗΣ!!!

Αλλά όσο ο έλεγχος της δημοτικής αστυνομίας περιορίζεται ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ, οι “κύριοι αυτοί θα παίρνουν θάρρος αντί για κλήσεις… Να σημειωθεί ότι ο χώρος αυτός (πρώην καφέ ΑΜΑΝ) βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από το δημαρχείο Ηρακλείου, όπου καθημερινά περνάει η μισή δημοτική αστυνομία!!!

1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΥΦΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ.
    ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΣΠΡΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.
    ΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ.
    ΤΟΣΟ ΒΛΑΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή