ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Ένα εκατομμύριο υπογραφές θα κάνουν τη διαφορά!

Bring Them Back

Υπογράφηκε σήμερα στο Ευρωκοινοβούλιο από τον εκπρόσωπο του Συμβουλίου της ΕΕ Γιάννος Μάρτονι και τον πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Γέρζι Μπούζεκ, ο νέος Κανονισμό για την «Πρωτοβουλία του 1.000.000 πολιτών»

Με τον νέο αυτό κανονισμό που τίθεται πλέον από σήμερα σε ισχύ, ένα εκατομμύριο πολίτες από επτά χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης θα μπορούν, υπογράφοντας το σχετικό αίτημα, να απαιτήσουν από την Κομισιόν να αναλάβει δράση για την επίλυση σημαντικών προβλημάτων που απασχολούν τους ευρωπαίους πολίτες.

Ο ευρωπαίος πολίτης λοιπόν από σήμερα έχει τη δύναμη να παρέμβει σε μια σειρά ζητήματα που απασχολούν την Ενωμένη Ευρώπη. Όχι φυσικά στο facebook, που έχουν εμφανιστεί μια σειρά σελίδες του τύπου “1.000.000 ΟΧΙ στο ΔΝΤ”, αλλά στο ευρωκοινοβούλιο.

Μια από τις  πρωτοβουλίες που έχουμε ήδη πάρει οι Έλληνες, και βασίζεται στη συλλογή 1.000.000 υπογραφών, είναι η επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα και η επανένωση του μουσείου.   Τώρα που έχει υπογραφεί και ο νέος κανονισμός, είναι επιτακτική η ανάγκη να ενισχύσουμε όλοι αυτή την προσπάθεια.

Υπογράφουμε λοιπόν για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, στην ιστοσελίδα http://www.bringthemback.org/, για να θέσουμε το ζήτημα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου