ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Καρναβάλι 2012 στο Ηράκλειο, με… πολιτικές προεκτάσεις (φωτογραφίες)!

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η παρέλαση των καρναβαλιστών που συμμετείχαν στο Καστρινό Καρναβάλι 2012.
DSC05386
Η ανάγκη για χαλάρωση, διασκέδαση, και προσωρινή δραπέτευση από τα καθημερινά προβλήματα κατέβασε πολύ κόσμο στο κέντρο του Ηρακλείου. Το καρναβάλι όμως – δε θα μπορούσε άλλωστε να συμβαίνει διαφορετικά, είχε σαφώς και πολιτικές προεκτάσεις, και αυτό έγινε σαφές από ....
τα θέματα και τις ονομασίες των ομάδων που συμμετείχαν. Χαρακτηριστικά αναφέρω ονόματα ομάδων: “Ξέπλυμα μαύρου χρήματος”, “Ελλάς-ελλήνων χρεοκοπημένων”, “Οι πρωτόγονοι του μέλλοντος”, “Ρολόι – Ξυπνητήρι “ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε”, “οι Άταχτοι στην αναζήτηση για ευρώ”, “Γιατροί της πείνας”, “Είμαστε αδιάβαστοι”, “Μας τάξατε λαγούς με πετραχήλια” , “Ζορισμένοι”.
Η παρέλαση ξεκίνησε από τη Χανιόπορτα, και κατέληξε μέσω των οδών Καλοκαιρινού και Δικαιοσύνης στην Πλατεία Ελευθερίας, όπου οι καρναβαλιστές έγιναν ένα με τον κόσμο. Τον κόσμο που είχε κατέβει στους δρόμους για να διασκεδάσει, αλλά και με τους ευαισθητοποιημένους πολίτες που εκείνη την ώρα εξέφραζαν τις ευχαριστίες τους στους πολίτες του υπόλοιπου κόσμου που την ίδια ώρα διαδήλωναν υπέρ της Ελλάδας και των Ελλήνων πολιτών, σε συγκεντρώσεις με κεντρικό σύνθημα “ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ”. 
Στην παρέλαση παραβρέθηκαν και…. ΟΙ ΑNOMYMOUS!!!
DSC05393
Δείτε φωτογραφίες από το Καστρινό Καρναβάλι 2012:
DSC05382 DSC05384  DSC05387 DSC05388 
DSC05390 DSC05392DSC05391

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου