ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Φωτογραφίες από τις ζημιές στη Λότζια κατά τη χτεσινή κατάληψη

DSC00435Όπως πιθανότατα θα έχετε διαβάσει, χτες βράδυ μετά την πορεία πραγματοποιήθηκε κατάληψη στο δημαρχείο Ηρακλείου, στο κτήριο της Λότζια, από αντιεξουσιαστές. 
Δεν έλειψαν οι ζημιές στο κτήριο. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες....
οι εισβολείς έσπασαν και την εξωτερική ξύλινη πόρτα που οδηγεί στον όροφο, αλλά και τη τζαμαρία της πίσω πόρτας, από τη μεριά του σιντριβανιού στην αγίου Τίτου, ενώ έγραψαν και με μπογιές στα μάρμαρα.
DSC00435  DSC00436
Επίσης, προσπάθησαν να σπάσουν και την πόρτα που οδηγεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου “Ελευθέριος Βενιζέλος” και της προξένησαν ελαφριές ζημιές.
DSC00437
Τέλος, ξεκόλλησαν την επιγραφή στην αίθουσα “Ανδρέα Παπανδρέου”, όπου στεγάζεται το “επιτελείο τύπου” του δημάρχου, και προξένησαν καταστροφές σε έπιπλα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
image
image
Η κατάληψη έληξε τις πρώτες πρωινές ώρες, οπότε και τα συνεργεία και οι ηλεκτρονικοί του δήμου προσπάθησαν να επιδιορθώσουν τις ζημιές.

3 σχόλια:

  1. Δεν έγιναν οι καταστροφές στο κτήριο απο αντιεξουσιαστές όπως αναφέρεις. Ρώτα και τον κόσμο που ήταν μπροστα. Στη λότζια υπήρχε ότι κόσμος μπορούσες να φανταστείς, απο τρελαμένους πενηντάρηδες μέχρι τυπους με ελληνικές σημαίες.
    Αν κάτι μπορεί να χρεωθούν οι αντιεξουσιαστές είναι ότι απέτυχαν αν και το επιδίωξαν να συντονίσουν το κόσμο ώστε να γίνει συνέλευση στη λοτζια ώστε να γίνει κέντρο αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. afto einai alitheia,imoun kai go ekei kai eimai agrotis 40 eton kai antieksousiastis meta tis sizitiseis kai ti zimosi pou ginetai me ta paidia afta pou apokaleite vandalous!!!!!!!!!!!!!kati ellinarades evgalan olo to misos tous stis karekles,ta paidia ekanan ta panta na sintonisoun tin katastasi kai episis itan aftoi pou mas evazan malox stin kornarou apo ta ximika ton skilivn tis xountas pou zoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχω λόγο να μη σας πιστέψω, αφού δεν ήμουνα εκεί... Τις φωτογραφίες τις τραβηξα την επομένη το πρωί. Αν προσέξατε, ξεκινάω την ανάρτηση ως εξής: "Όπως πιθανότατα θα έχετε διαβάσει..", γιατί κι εγώ τα περί αντιεξουσιαστών τα διάβασα στο cretalive.

    ΑπάντησηΔιαγραφή