ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Ας πιέσουμε όλοι μαζί το ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ να εκδώσει απόφαση για την προσφυγή κατά του ΓΑΠ

image Πιθανότατα γνωρίζετε (το έχω δημοσιεύσει και στο blog “αντίπαλοι” ) ότι δύο πολίτες της χώρας μας, η Όλγα και Τάνυα Γεριτσίδου, έχουν καταθέσει προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης κατά του Γ. Παπανδρέου, των κυβερνήσεών του και των συνεργατών του για εγκλήματα κατά του Ελληνικού λαού.
Πριν μερικές μέρες, στην ιστοσελίδα τους, οι δύο αυτές κυρίες προσκάλεσαν όλους εμάς, τους πολίτες που νοιαζόμαστε για τη χώρα μας και το μέλλον της, να πιέσουμε το διεθνές δικαστήριο της Χάγης να εκδώσει απόφαση για την προσφυγή τους. Ο λόγος που μας καλούν να το κάνουμε είναι ότι το δικαστήριο αυτό δίνει προτεραιότητα σε υποθέσεις ανάλογα με τις πιέσεις που δέχεται.
Ο τρόπος είναι να στείλουμε με email ...
στο γραφείου του εισαγγελέα του ΔΠΧ κατ’ άρθρον 15 και για καταγγελίες κατ’ άρθρον 15 της συνθήκης της Ρώμης  στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  otp.informationdesk@icc-cpi.int ( ή fax: +31 70 515 8555 ) .
Το προτεινόμενο κείμενο που μας προτείνουν να στείλουμε, και πρέπει να είναι στα ΑΓΓΛΙΚΑ Ή ΓΑΛΛΙΚΑ, είναι το παρακάτω:
«TO : INFORMATION AND EVIDENCE UNIT
Office of the Prosecutor
TO WHOM IT MAY CONCERN
On 11/10/2011 there was sent to you from Greece by two of my fellow Greek Citizens, via EMS express mail ( register post number EE201101791GR ), a Communication with assorted evidence pertaining to the crimes of Genocide and Crimes against Humanity being committed at the expense of the Greek People to the point that we are facing
famine, death from exposure, death due to lack of medical and
pharmaceutical aid, a complete dissolution of our State in terms of
welfare, social state, judiciary support and generally state of
justice and security, the text of which I am aware of and fully agree with.
When the Communication was made, things were not as desperate as they
are now : children collapse because of famine at schools, people do not get paid
wages and when they are they cannot sustain themselves or their
families on them, the elderly are dying of easily curable diseases,
and the suicide rate is skyrocketing.
Since the Communication and Request to put a stopper to
those who are rampaging through Greece was sent to you, people who did not need to have
already died as a direct result of these destructive policies that were
duly described and corroborated within that document. If you wait more, the number of victims will increase geometrically by the day and it is highly likely that even we will not be able to either communicate with you or
survive.
We urgently, due to extreme circumstances becoming more life
threatening by the day, demand that you respond with utmost urgency so that :
1. the Crimes the aforementioned Communication delineates are stopped because right now they are still being committed with shocking callousness and inhumanity reminiscent of WWII Axis tactics.
2. the perpetrators of these Crimes and the sum of their accomplices are indicted and brought to Justice since within our borders that is practically impossible due to the lack of a State of Justice.
3. you don’t force us to defend our lives anyway we see fit, as our Constitution which is currently being brutally breached and violated demands.
We are peace loving and law abiding people but if you show the same disregard for Human Rights and Sovereign Rights in the face of the entirety of the Greek People we will assume that you are indirectly condoning the atrocities being committed against us and you are powerless / unwilling to serve the purpose for which you were established and are currently being paid and funded by the tax payers of the world.
Awaiting your immediate response,
Sincerely,» *

“Όταν 5 άτομα πιέζοντας εξαναγκάζουν να δοθεί πρόσβαση στο ‘άδυτο’ του γραφείου του εισαγγελέα, τί θα κάνουν 500 επιστολές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ; τί θα κάνει με 5.000 ; τί θα κάνει με 500.000, με 1.000.000 ; με 5.000.000.”, αναφέρουν στο κάλεσμά τους οι κες Γεριτσίδου. Και συνεχίζουν:
”Έχει έρθει η ώρα ως Ελληνικός Λαός με μία αντίσταση και κίνηση που δεν διαλύεται με δακρυγόνα ούτε καταστέλλεται με ξύλο ούτε μπορεί να ποινικοποιηθεί / επισύρει κυρώσεις στο παραμικρό να δείξουμε ότι απαιτούμε την σύλληψη όλων αυτών των εγκληματιών και των συνεργατών τους που επιθυμούν τον θάνατο τον δικό μας και αυτόν των παιδιών μας και των γονέων μας και θα το πετύχουμε πάση θυσία.
Εφ’ όσον έχουμε προδότες στην εξουσία το ΟΧΙ θα το πούμε εμείς ο Ελληνικός Λαός όπως ούτως ή άλλως ανέκαθεν εμείς το λέγαμε και πιέζαμε να το πούνε και άλλοι. “
Από τη μεριά μου δεν έχω παρά να συμβάλλω σε αυτή τους την προσπάθεια, αφενός στέλνοντας το ηλεκτρονικό μήνυμα, αφετέρου αναδημοσιεύοντας την πρότασή τους και καλώντας τους αναγνώστες του blog να κάνουν το ίδιο. Αξίζει να δούμε τι έχουν να πουν και στη Χάγη για αυτά που περνάει ο Ελληνικός λαός τα δύο τελευταία χρόνια!
ΧΑΓΗ
----
* μετάφραση στα Ελληνικά :
« ΠΡΟΣ: ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ
Την 11/10/2011 σας εστάλη από την Ελλάδα, από δύο Ελληνίδες συμΠολίτισσές μου, μέσω EMS express mail (αριθ. Αποστολής ΕΕ201101791GR), μία Προσφυγή με διάφορες αποδείξεις σχετικά με τα εγκλήματα της Γενοκτονίας και Εγκλημάτων κατά της Ανθρωπότητας που διαπράττονται εις βάρος του Ελληνικού Λαού σε σημείο που αντιμετωπίζουμε το φάσμα της πείνας, θάνατο από κακουχία, θάνατο από ελλειπή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, παντελή διάλυση του Κράτους όσον αφορά την πρόνοια, το κοινωνικό κράτος, την δικαστική προστασία και γενικά το κράτος δικαίου και της ασφάλειας, το κείμενο της οποίας γνωρίζω και με το οποίο συμφωνώ απολύτως.
Όταν έγινε η Προσφυγή, τα πράγματα δεν ήταν τόσο απελπιστικά όσο είναι τώρα: παιδιά λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία, άνθρωποι δεν πληρώνονται τα δεδουλευμένα τους και όταν πληρώνονται δεν μπορούν να συντηρήσουν τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους με το μισθό, οι ηλικιωμένοι πεθαίνουν από ευκόλως αντιμετωπίσιμες ασθένειες και ο δείκτης αυτοκτονιών είναι στα ύψη.
Από τότε που σας εστάλη η Προσφυγή για να βάλετε ένα εμπόδιο σε αυτούς που κατασπαράζουν την Ελλάδα, κόσμος που δεν χρειαζόταν να πεθάνει πέθανε ως άμεση συνέπεια αυτών των καταστροφικών πολιτικών που σας περιγραφόταν εντός αυτής. Αν περιμένετε άλλο, το αριθμός των θυμάτων θα αυτξάνει γεωμετρικά καθημερινά και είναι πολύ πιθανό ότι ούτε εμείς θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή να επιβιώσουμε.
Επειγόντως, λόγω έκτακτων συνθηκών που γίνονται όλο και πιο απειλητικές για την ζωή μας κάθε μέρα, απαιτούμε να ανταποκριθείτε με την ύψιστη προτεραιότητα ώστε:
1. τα Εγκλήματα που σας περιγράφει η αναφερόμενη Προσφυγή να σταματήσουν, αφού ακόμα διαπράττονται με σοκαριστική απανθρωπιά και σκληρότητα που θυμίζει τακτικές του Άξονα του Β’ ΠΠ
2. οι δράστες των Εγκλημάτων αυτών και το σύνολο των συνεργατών τους να συλληφθούν και να έρθουν ενώπιων της Δικαιοσύνης, αφού εντός των συνόρων μας αυτό είναι πρακτικά αδύνατο λόγω έλλειψης Κράτους Δικαίου
3. να μην μας εξαναγκάσετε να υπερασπιστούμε τις ζωές μας όπως κρίνουμε ότι αρμόζει, όπως το Σύνταγμά μας, που διαρκώς και βιαίως καταπατείται, απαιτεί
Είμαστε φιλειρηνικοί και νομοταγείς, αλλά εαν δείξετε την ίδια αδιαφορία για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και Κυριαρχικά Δικαιώματα του συνόλου του Ελληνικού Λαού, θα υποθέσουμε ότι εμμέσως επιδοκιμάζετε τις ωμότητες που διαπράττονται σε βάρος μας και ότι είστε αδύναμοι/ μη θέλοντες να υπηρετήσετε τον σκοπό για τον οποίο δημιουργηθήκατε και μέχρι σήμερα πληρώνεστε από τους φορολογούμενους της υφηλίου.
Αναμένοντας την άμεση ανταπόκρισή σας,
Μετά τιμής,»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου