ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Ελλάδα, καλημέρα!

Γράφει ο "anthropakos"

image Όταν οι άνθρωποι της Αριστεράς φώναζαν μια ζωή για τα σχέδια των δύο μεγάλων κομμάτων, καταγγέλλοντας τα ότι οδηγούν τη χώρα μας με μαθηματική ακρίβεια στο ξεπούλημα κινητής και ακίνητης περιουσίας και στην εξαθλίωση το λαό της, οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ έλεγαν "άσε τώρα τους κομμουνιστές. Δε βλέπουν και τα χάλια των ανατολικών χωρών, των χωρών του υπαρκτού σοσιαλισμού"; Κούφια επιχειρήματα. Πελατειακές σχέσεις με βουλευτικά γραφεία για μια θέση στο δημόσιο. Και δεν αναφέρομαι γενικά στο δημόσιο, αλλά σε θέσεις συγκεκριμένες όπου το ρουσφέτι είχε "πέραση". Δεν έχει σημασία σήμερα, ποιες θέσεις ήταν αυτές. Σάμπως έφταιγαν και οι άνθρωποι; Δουλειά ζητούσαν. Έστω και με αυτό τον τρόπο. Τα χρόνια περνούσαν. Οι δυνάμεις του δικομματισμού κατέστρεφαν ολοένα και περισσότερο την Ελλάδα. Αλλά αυτοί, εκεί! Με τα ίδια επιχειρήματα... "Εσύ είσαι κομμουνιστής και τα λες αυτά. Γιατί; Ο Τσίπρας και η Παπαρήγα, δηλαδή, είναι καλύτεροι";
Η άγνοια, το συμφέρον με τη στενή του και όχι την πραγματική του έννοια....
ο φόβος για την Αριστερά, λόγω της πλύσης εγκεφάλου από κόμματα Εξουσίας και μεγάλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τους λεγόμενους "βαρόνους της ενημέρωσης" στη χώρα μας, κρατούσαν εγκλωβισμένο το λαό σε μια λογική δικομματικής..."αφασίας", αφού οι φτωχοί ψήφιζαν τα κόμματα των πλουσίων και οι πλούσιοι τα χρηματοδοτούσαν κι από πάνω.
Εγώ δεν τα ψήφισα ποτέ. Αλλά σήμερα, πληρώνω τις συνέπειες για τις ψήφους που έδιναν οι περισσότεροι έλληνες στα καταστροφικά κόμματα της μεταπολιτευτικής Ελλάδας. Το γιατί, δεν το ψάχνω. Και φτάσαμε στο σήμερα, με όλον αυτό τον κόσμο να ξυπνάει ανώμαλα και απότομα και να βλέπει ότι πλέον, οι δυνάμεις του δικομματισμού ξεπούλησαν τη χώρα μας και μας καταδικάζουν στην πείνα και την ανέχεια. Και τώρα, εγώ που δεν τους ψήφισα, βρίσκομαι χέρι - χέρι με κείνους που τα ψήφιζαν. Όλοι μαζί. Στο δρόμο του αγώνα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Η λαοθάλασσα στο Ηράκλειο και φυσικά στην Αθήνα και παντού, είναι η ξεκάθαρη απάντηση σε όσους πίστευαν ότι ο λαός εξακολουθεί να "κοιμάται". Ο ελληνικός λαός - το γράφω από προχθές - βρίσκεται στην αρχή ενός μεγάλου ξεσηκωμού. Δεν θα περάσει ο φασισμός. Η αντίσταση είναι δυναμική. Θα τους ανατρέψουμε. Τα βουλευτάκια - με εξαίρεση τον Μιχελογιαννάκη και τον Κριτσωτάκη - έχουν τελειώσει. Έσβησαν για πάντα από τον χάρτη της πολιτικής ζωής του τόπου. Σβήνουν και τα κόμματα τους. Τα κόμματα που δολοφονούν την Ελλάδα και εμπορεύονται τις ζωές μας, δεν έχουν πλέον δύναμη. Ας πάνε στο απόλυτο σκοτάδι, μαζί με τους βουλευτές που είπαν "ναι", γιατί το σκοτάδι υπηρέτησαν. Το σκοτάδι υπηρετούν. Και στο απόλυτο σκοτάδι έχουν πια αρχίσει να επιστρέφουν. Το παρακράτος τους - ετούτη τη φορά - δεν μπορεί να τους γλιτώσει.
Ελλάδα, καλημέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου