ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Καληνύχτα Ελλάδα

Τα ναι έπεφταν βροχή… Χωρίς δισταγμό, χωρίς ντροπή. Εν ψυχρώ…

image Το νέο μνημόνιο και η νέα δανειακή σύμβαση εγκρίθηκε με μεγάλη πλειοψηφία, των 199 ψήφων ,από την Ελληνική βουλή! Από μια βουλή που (εδώ και καιρό) δεν αντιπροσωπεύει τη λαϊκή βούληση. Από βουλευτές που με νύχια και με δόντια προσπαθούν να κρατηθούν στις καρέκλες τους όσο περισσότερο μπορούν. Που δεν τολμούν να δαγκώσουν το χέρι που τους τρέφει τόσα χρόνια: το σάπιο πολιτικό σύστημα.

Νιώθω μεγάλη κούραση. Όχι, δεν είναι από την ορθοστασία στην πλατεία, ούτε από την πορεία. Είναι η σκέψη ότι θα περάσω τουλάχιστον 10 χρόνια ακόμα πείνας, χωρίς καμία προοπτική ανάκαμψης. Και, ελπίζω τα παιδιά μου που είναι ακόμα μικρά, που δε θα πάνε μπαλέτο και ποδόσφαιρο, δε θα πάνε αγγλικά, δε θα πάνε διακοπές τα καλοκαίρια και δε θα έχουν πετρέλαιο να ζεσταθούν το χειμώνα, να βρουν ένα καλύτερο μέλλον τότε.

Καληνύχτα Ελλάδα . Πάω για ύπνο. Νιώθω πολύ κουρασμένος. Ελπίζω να καταφέρω να κοιμηθώ, γιατί αύριο ξημερώνει άλλη μια δύσκολη μέρα. Πρέπει να πάω για δουλειά. Να βγάλω τα πρώτα από τα 500 ευρώ του μήνα..

1 σχόλιο:

  1. Μάλλον είναι η αρχή για μεγάλες αλλαγές. Ο Μιχελογιαννάκης έφυγε και την πόρτα κλείνουν πολλά μέλη από τις τοπικές οργανώσεις. Η Ηράκλεια Πρωτοβουλία όπως φαίνεται αποχωρεί από τη συνεργασία με το δήμαρχο και ποιος ξέρει τι άλλο θα ακολουθήσει. Μακάρι να γίνει μια νέα αρχή στο Ηράκλειο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή