ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Όταν οι θεωρίες συνομωσίας γίνονται πράξη!

image Τις προηγούμενες μέρες ζήσαμε περίεργες, πρωτόγνωρες στιγμές στη χώρα μας. Και μιλώ για τις μέρες που η βουλή των Ελλήνων ετοιμάζονταν να ψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση, και μέσω αυτής να παραδώσει ουσιαστικά τη χώρα στους δανειστές!
Το όλο σκηνικό μου θύμισε σενάριο ταινίας! Και μάλιστα, το σενάριο αυτό εκτελέστηκε με μεγάλη ακρίβεια και επιτυχία. Τι ακριβώς έγινε όμως;

  1. Την τρίτη 7-2-2012 είδε το φως της δημοσιότητας δημοσκόπηση της public issue για τον ΣΚΑΙ και την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ , σύμφωνα με την οποία το 79% ων πολιτών ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.image
  2. Την Παρασκευή 10-2-2012, ξεκίνησαν στη χώρα οι μεγάλες πορείες και συγκεντρώσεις ενάντια στο νέο μνημόνιο και τη νέα δανειακή σύμβαση. Την ίδια μέρα αποφασίστηκε να γίνουν νέες συγκεντρώσεις την Κυριακή 12-2-2012 το απόγευμα, ημέρα ψήφισης της νέας δανειακής σύμβασης και του νέου μνημονίου από τη βουλή.
  3. Το Σάββατο, 11-2-2012, και ενώ Παπαδήμος, Παπανδρέου, Σαμαράς και Βενιζέλος με δραματικούς τόνους μας περιέγραφαν ότι αν δεν ψηφιστεί η νέα δανειακή σύμβαση θα πτωχεύσουμε, τα ράφια των σούπερ μάρκετ θα αδειάσουνε, θα αρχίσουν οι βανδαλισμοί στους δρόμους και ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΛΕΥΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ATM (μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων)  ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ , ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!
  4.  Κυριακή, 12-2-2012 απόγευμα: Μέσα σε λίγες ώρες, σύμφωνα με μαρτυρίες και φωτογραφίες από bloggers, αλλά και από χρήστες του facebook, στο Σύνταγμα και στους γύρω δρόμους είχαν μαζευτεί περίπου 1.000.000 κόσμος. image
  5. Κυριακή 12-2-2012 βραδάκι: κουκουλοφόροι συγκρούονται με αστυνομικές δυνάμεις, τα δακρυγόνα πέφτουν βροχή, στους δρόμους ξεκινάνε βανδαλισμοί, κτήρια παραδίδονται στις φλόγες, και Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΓΚΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ!
  6. ΚΥΡΙΑΚΉ 12-2-2012 βράδυ: Τα δελτία των 8 όλων των πανελλαδικής εμβέλειας καναλιών ασχολούνται επί ώρες με τα επεισόδια και τους βανδαλισμούς, και δε δείχνουν ούτε μία εικόνα από τη μεγαλειώδη συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος που είχε πραγματοποιηθεί μερικές ώρες πριν.Επίσης, υπάρχουν βίντεο που δείχνουν ΜΑΤ να επιτίθενται σε διαδηλωτές, χωρίς να προκληθούν, με σκοπό να τους διασπάσουν!
  7. Δευτέρα 13-2-2012, 01:00 ξημερώματα: υπερψηφίζεται η νέα δανειακή σύμβαση και το νέο μνημόνιο.
Τα παραπάνω δείχνουν 2 πράγματα:
ΠΡΩΤΟΝ:  ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ συνεργάζονται άψογα για να υπερασπιστούν τα κοινά τους συμφέροντα!
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: το κράτος, όταν θέλει να πετύχει ένα στόχο, μπορεί και να οργανωθεί και να εκτελέσει με μεγάλη ακρίβεια!
Μαντέψτε κάτι όμως μάγκες: υπάρχει και το διαδίκτυο! Υπάρχουν και τα blogs, το facebook και το twitter! Και όλα βγαίνουν στο φως, και γίνονται ευρύτερα γνωστά και στο εσωτερικό της χώρας, αλλά και στο εξωτερικό!!! Όσο για την οργάνωσή σας, η οποία είναι ομολογουμένως άψογη, αν θέλατε να τη χρησιμοποιούσατε για να πετύχετε τους στόχους του 1ου μνημονίου, δε θα υπήρχε τώρα ανάγκη για το δεύτερο!
Αλλά είπαμε, ενεργείτε βάσει σχεδίου. Και μέχρι στιγμής το εκτελείτε άψογα. Αλλά δεν έχετε λάβει υπόψη σας ένα αστάθμητο παράγοντα: το λαό που ξύπνησε!

1 σχόλιο: