ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Η απάντηση της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας: Δεν αποχωρούμε - δεν είμαστε δεδομένοι για κανένα..

Καλησπέρα Αντίπαλε,
image μόλις είδαμε το mail σου, αλλά πριν λίγα λεπτά προλάβαμε να δούμε και τη σχετική σου ανάρτηση.
Μετά και το πέρας της 25ης Συνέλευσης δεν   αποφασίστηκε  αποχώρηση   από τον συνεργατικό συνδυασμό  "Ηράκλειο Ανοιχτοί Ορίζοντες - Ηράκλεια Πρωτοβουλία".  Εξάλλου, μόλις έναν χρόνο       μετά  τις εκλογές δεν  είναι και ότι πιο υπεύθυνο, αντί να επικεντρώνεται κανείς στην παραγωγή Δημοτικού έργου, να αποχωρεί.
Πέρα από αυτό, είναι αλήθεια πως.....
ο πρώτος χρόνος, της 3ης περιόδου συνεργασίας μας με τη Δημοτική Αρχή, δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Όπως και συ σωστά επισημαίνεις κάνοντας αναφορά στην εισήγηση μας, τα θέματα της καθαριότητας, των τεχνικών έργων, αλλά και των δύο σπουδαίων έργων, Αχτάρικα και Πολιτιστικό Κέντρο(για τα οποία έχουμε αφιερώσει μεγάλο μέρος των δυνάμεων μας), βρίσκονται εξαιρετικά πίσω από τις ανάγκες που έχει ο Δήμος. Είναι φυσικό λοιπόν αυτά και άλλα πολλά να μας  ανησυχούν για το αν η συνεργασία που έχουμε συνάψει αποδίδει.
Είναι επίσης αλήθεια, πως το Τμήμα Νέων έχει ανοιχτά εκφράσει της διαφωνίες του για την έως τώρα τακτική που ακολουθεί η παράταξη στα χρόνια της συνεργασίας, ζητάει πιο τολμηρές και  ουσιαστικές κινήσεις που θα αποδείχνουν την πλήρη αυτονομία της Η.Π.. Ακόμη διατηρεί σοβαρές επιφυλάξεις για το αν οι ανάγκες των Ηρακλειωτών εξυπηρετούνται από την διατήρηση της  υφιστάμενης συνεργασίας.
Τέλος, η Ηράκλεια Πρωτοβουλία δεν είναι δεδομένη για κανέναν,  παρά μόνο για τους Ηρακλειώτες. Επομένως με γνώμονα το συμφέρον των συμπολιτών μας, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα αποφασίσουμε  για τα επόμενα βήματα μας.  Μέχρι τότε επικεντρωνόμαστε στην παραγωγή Δημοτικού έργου και στις ανάγκες των συμπολιτών μας.
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον.
Γιάννης Χριστοφοράκης,                                                               Συντονιστής Τμήματος Νέων Ηράκλειας Πρωτοβουλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου