ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Δ.Τ: Σηκώθηκαν οι πρώτοι διακόπτες στο Ηράκλειο!

image

Οι πρώτες δύο επανασυνδέσεις ρεύματος πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Ηράκλειο. Σε δύο περιπτώσεις, στην Αγία Σοφία (Μασταμπά) και στου Μπεντεβή, τοπικές επιτροπές και αλληλέγγυοι πολίτες και ηλεκτρολόγοι, μετά από έκκληση των ιδιοκτητών σήκωσαν τους διακόπτες του κομμένου ρεύματος.
Η μία περίπτωση αφορά επαγγελματικό χώρο που δεν είχε πληρώσει το χαράτσι (ενώ είχε πληρωθεί η αξία του ρεύματος) ενώ η δεύτερη αφορά....
κοινόχρηστο χώρο πολυκατοικίας, της οποίας οι ένοικοι δεν είχαν πληρώσει το χαράτσι με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς ασανσέρ, κοινόχρηστο φωτισμό κτλ.
Οι Πολίτες κατά του Χρέους χαιρετίζουν την πρωτοβουλία των τοπικών επιτροπών και των πολιτών στις γειτονιές και δηλώνουν αλληλέγγυοι στον αγώνα για την κατάργηση στην πράξη του επαχθούς μέτρου.
Προειδοποιούμε τους υπεύθυνους της ΔΕΗ και τον εργολάβο που πραγματοποιεί τις διακοπές, ότι ο αγώνας των Ηρακλειωτών μπαίνει πλέον σε νέα φάση. Θα μας βρουν μπροστά τους εφόσον επιλέγουν να λειτουργούν ως εντολοδόχοι του μαύρου μετώπου της Τρόικας και του Μνημονίου.
Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, αγώνας για την πλήρη απόσυρση του χαρατσιού.

4 σχόλια:

  1. Σε λίγο καιρό θα μας κατεβάζουν τους διακόπτες όχι επειδή δεν πληρώθηκε το Χαράτσι, αλλά επειδή δεν θα έχουμε να πληρώσουμε τον λογαριασμό του ρεύματος...

    Ντραμπάκουλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλες οι πληρωμές προς το κράτος (τιλομόγιο ΔΕΗ, ΕΤΑΚ, τακτική ετήσια φορολογία, τέλη κυκλοφορίας, ΕΕΤΗΔΕ, τέλη "αλληλεγγύης")είναι επαχθή χαράτσια χωρίς ίχνος δικαίου.

    ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΩΡΑ
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ
    ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

    [η κανονική εφορία θα μας έρθει από 2.500 ευρώ και άνω φέτος]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεφτιλισμένοι Έλληνες, δικαστές, δήμαρχοι, λαμόγια, όλοι ίδια ράτσα είσαστε. Να πάνε να κόψουν το ρεύμα στα λαμόγια που έβγαλαν τα λεφτά τους στην Ελβετία και που τους προστατεύουν αυτοί που ΕΣΕΙΣ εκλέξατε, κορόιδα. Όλοι τα τρώνε και δεν μιλάνε και η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα για ψίχουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι αλήτες κόβουν ακόμη και σήμερα ρεύμα σε σπίτια στο Ατσαλένιο και αλλού.
    Είναι ανάγκη να υπάρξει μαζική συμμετοχή αύριο στη διαμαρτυρία στη ΔΕΗ.
    Σε παρακαλώ "Αντίπαλε", ανέβασέ το αν μπορείς.

    http://politeskatatouxreous.blogspot.com/2012/02/blog-post_6137.html
    ----
    Νέες κινητοποιήσεις των ΠΟΛΙΤΩΝ κατά του ΧΡΕΟΥΣ

    Παρασκευή 17/2 στις 8:30 πμ αποκλείουμε τα γραφεία της ΔΕΗ στο Τσαλικάκι διαμαρτυρόμενοι για τις διακοπές ρεύματος που έχουν γίνει.

    Παρασκευή 17/2/ στις 10:30 συμπαραστεκόμαστε στους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης μας. Οι μαθητές θα διαδηλώσουν σύσσωμοι, στην Πλ. Ελευθερίας.

    Δευτέρα 20/2 στις 9:30 πμ αποκλείουμε τα γραφεία της ΔΕΗ στη Χρυσοστόμου μαζί με πολίτες των επιτροπών από τις συνοικίες της πόλης. Ζητάμε από τον κόσμο, να μην πληρώνει το χαράτσι. Απαιτούμε να πληρώνεται το ρεύμα χωρίς το χαράτσι και στο εκεί ταμείο.
    ----

    ΑπάντησηΔιαγραφή